15.11.2008

Messuilta

Messuilla oli hauskaa ja paljon väkeä. Yksin olisi ollut tylsempää, onneksi minulla oli seuranani toveri ompelukurssilta. Noin kuudessa tunnissa ehti kiertämään koko messut mutta ylimääräistä aikaa ei jäänyt kauheasti.

Eniten ihastusta herättivät ehkä hienot kirjontamallit, sellaiset vähän kansanomaiset (eivätkä sellaiset joissa salama näyttää iskevän jeesukseen) ja upeat upeat puut. Jos olisin rikas olisi kodissani kokonainen metsä noita.
Köyhänäkin löysin kyllä messuilta ostettavaa (en tiedä saako noista numeroista mitään selvää kyllä):
1. Alan ilmeisesti harrastamaan huovutusta. Kuvittelin ostaneeni turkoosia tuon toisen vihreän sijaan mutta joko muistini tai silmäni pettivät. On tuokin kyllä kaunista. 
2. Minun ei pitänyt tietenkään ostaa tänä vuonna mitään lahjoja mutta en voinut vastustaa yrttijalkakylpyä äidille. 
3. Käytännöllinen ompelumitta, jolla on näppärää mitata vaikka helman pituuksia. Olen yrittänyt löytää tuollaista Turusta mutta ei löytynyt.
4. Kaunis kortti turkulaiselta Joutomaalta. Oli todella vaikeaa valita minkä ostan ja huomasin että minulla oli jo yksi korteista, harakka joka on ilmoitustaulullani inspiraatiokuvana. Aivan upeita. Ehkä hienoimpia töitä koko messuilla. Ne kyllä menevät minusta enemmän taiteen kuin käsitöiden puolelle.   
5. Söpöjä kangasmerkkejä May-Melta. Kissa menee siskolle lahjaksi, lintu tulee sanomaan tsirp minun ostoslaukussani, kunhan saan sellaisen ommeltua.
6. Paperiarkki joulukoristepallon tekemiseen. Tai jos en jaksa/ehdi ennen joulua niin muuten vain koristepallon.
7. Pala huopaa mielenkiintoisia huopajuttuja valmistavalta yritykseltä
8. Halpaa pörröistä lankaa pienen otuksen turkiksi. Tai pyörimään lankalaatikkooni.
9. Veteen liukenevaa "taikakangasta". 
10. Ihanaa lankaa pieneen huiviin ja ehkä hattuun. Aloitin toisen langan neulomisen jo eilen mutta olin kotiinpaluun jälkeen ehkä vähän oudossa tilassa ja aion purkaa tuon neulomani ja tehdä siitä jotain muuta. 
12. (en tiedä oliko minulla jossain numero 11) Tätä en ostanut vaan sain Kodin Pellervon osastolta näytelehden. Luin sitä kotimatkalla ja revin irti inspiraatiokuvan ilmoitustaululle. Yllättävän kiinnostava lehti näin ei-maalaisellekin.     

Yhteen hakemukseeni on tullut hyvin lupaava vastaus. Pelkään kyllä että sekin menee pieleen. Mutta yritän olla optimistinen.
Ja keksin miten pääsen eroon sen pitsihuivin aiheuttamasta stressistä. Neulomalla jotain nopeampaa ja yksinkertaisempaa.

Tänä viikonloppuna täällä on lammas- ja vuohimarkkinat, ajattelin mennä sinne huomenna jos jaksan, en ostamaan mutta katsomaan eläimiä.

4 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Turussako siis ovat markkinat, vai oletko vielä tampereella?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Turussa ovat, katedraalikoululla. Olen varmaan menossa sinne isäni ja äitipuoleni kanssa, sain kutsuttua itseni heille syömään :)

seeds kirjoitti...

Ruokatarjoilu on aina mukavaa:) Onko tämä nyt se sama tapahtuma jossa on ollut niitä söpösiä alpakoita?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Viime vuonna taisi olla angoravuohi ja joku jättikani, olisiko ollut lampaitakin, en muista. Eivät voita alpakoita mutta ovat söpöjä :)

Blog Widget by LinkWithin