17.11.2008

Rasia

Askartelin (yritän käyttää tuota sanaa jos se vaikka muuttuisi neutraalimmaksi) viikonloppuna rasian kurssilla tarvitsemilleni ompelutarvikkeille. Minulla on ollut ongelmia niiden kuljettamisen kanssa, ensin kokeilin rasiaa joka oli liian pieni, sitten muovista jäätelörasiaa joka oli ruma ja huonon mallinen ja viimeksi tavarat olivat muovipussissa. Sekään ei oikein toiminut. Paras ratkaisu olisi ehkä joku tämän tyyppinen (sen pitää olla tietysti sellainen johon ei mene rahaa joten kaupasta ostettavat rasiat eivät tule kysymykseen) mutta se olisi vaatinut uuden neulatyynyn ja minulla ei ollut ompeluenergiaakaan. Joten leikkasin pienen kenkälaatikon matalammaksi, väsäsin yli jääneistä pahveista väliseiniä ja päällystin sen ohuella kankaalla (jolla ei ole väliä vaikka se jäisi vähän ryppyiseksi) ja sitten vielä Erikeeper-kerroksella (oikea lakka olisi ollut tietysti parempaa mutta kotoa löytyi vain liimaa, ehkä tuo kestää minkä sen tarvitsee). Ja laitoin mukaan jostain tulleen vähän liian lyhyen vaaleanpunaisen nauhan. Minusta rasiasta tuli oikeastaan aika sievä.
Olin eilen isäni ja äitipuoleni kanssa lammas- ja vuohimarkkinoilla, eläimet olivat jääneet ikävä kyllä kotiin kurjan sään takia. Mutta oli hauskaa kuitenkin, kävin heillä syömässäkin.

Tänään (tai oli jo perjantaina) minulla on jotenkin flunssainen olo. Pitää kuitenkin tehdä vähän töitä, olen paljon pirteämpi kuin viime viikolla. Vaikka voisin kyllä mennä takaisin nukkumaan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko rasia päällystetty decoupage-tekniikalla?
Maria

Näkymätön tyttö kirjoitti...

On se periaatteessa, jos siksi laskee liiman levittämisen alustalle ja siihen kankaanpalasten tökkimisen. Sisäpuolta ei ole päällystetty liimalla kankaan päältä, en jaksanut :) Ja minulla ei ole sopivaa pensseliä liiman levittämiseen vaan käytin pahvin palaa ja se oli vähän hankalaa.

Anonyymi kirjoitti...

hmm, voikohan decoupage-lakkaa käyttää myös kankaaseen.. Erikeeperiä nähtävästi ainakin..

Maria

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olen nähnyt Sinooperissa jotain tekstiilidecoupagelakkaa, sen ainakin luulisi käyvän (tai ehkä se on tarkoitettu kankaaseen kiinnitettäville). Ja kuvittelisin että tavallinenkin toimii, ainakin jotenkin. Tuo käyttämäni kangas oli todella ohutta, se ainakin toimi hyvin.

seeds kirjoitti...

Olen itse ainakin decoupannut myös kangasta. Se vaan vaatii vähän enemmän lakkaa.

Blog Widget by LinkWithin