24.11.2008

Väsymys ja joulukuusi

Valvoin eilenkin aivan liian myöhään. Olin kyllä jo kahdeksalta niin väsynyt että olisin voinut mennä nukkumaan mutta en saanut unta. Voi olla että olin nukkunut liikaa, jos herää puoli kahdelta niin voi olla ehkä vaikeaa nukahtaa vaikka yhdeksältä. Pääni oli myös täynnä kaikenlaisia ajatuksia, surkeasta tilanteestani ja kaikesta siitä mitä minun pitäisi tehdä tällä viikolla. Ja miten tehoton ja väsynyt olenkaan. Mutta en ole kyllä vieläkään terve ja ehkä sairaana saa olla tehoton ja väsynyt.
Tänään täytyy yrittää välttää päiväunia, jos vain pystyn. Tekisi kyllä mieli mennä takaisin nukkumaan.
Näin kamalia painajaisiakin.Lauantaina sain tehtyä kyllä vaikka mitä. Kuten söpön joulukuusen. Olen itse huovuttanut huovan, siitä tuli minusta aika hauska. Ohjeen löysin netistä mutta puun ulkonäkö on ihan omasta päästä. Opin tekemään tuollaisia solmupistoja vai mitä ne ovatkaan suomeksi ja olen ihastunut niihin. Taka-alalla näkyy kranssiviritelmäni, sen on tarkoitus tulla ulko-oveeni kunhan saan laitettua kulkuset ja helmet vähän hauskemmin siihen. Sen pohjana on metallilankaympyrä, jonka ympärille käärin huovuttamiani pötkylöitä.


Posti toi tänään perinteisen nimipäiväjoulukalenterilahjan äidiltä, avasin sen jo nyt vaikka päivä on vasta huomenna.

2 kommenttia:

Oola kirjoitti...

Ihana joulukuusi, tosi onnistunut! Mulla tuo menis heti kissan hampaisiin x)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Lemmikkieläimettömässä elämässä on puolensa :) Minun tekee mieli tehdä noita kokonainen metsä, villaakin on vielä jäljellä. Ne ovat niin yksinkertaisia tehdä ja hauskoja.

Blog Widget by LinkWithin