5.12.2008

Kuvia


Tässä on se kuuluisa hame. En tiedä esiintyykö se parhaimmillaan noissa kuvissa ja sen alla voisi kyllä olla alushame, mutta ainakin kangas näkyy, se on tuollaista raidallista ja kalanruotoista ja turkoosihtavaa. Edessä ja takana on kaksi laskosta.
Vähän joulukoristeita, pidän noista palloista. Yksi on tehty vanhoista joulukorteista, yksi Harlekiini-kirjojen kansista ja yksi scrapbooking-paperista. Varret ovat paksuja puikkoja ja sivellin.
Nämä ovat päätyneet ikkunan vierelle ja ovat ehkä suosikkejani. 
Tämä on se taiteellinen tekstiilityöni joulukortti, kelpasi tilaajille. Tyylini on tuollainen hieman primitiivinen, osittain tarkoituksella.
Joulukuuset. Valkoisen kuuset latvassa on joulumarkkinoilta ostettu pallo.
Kerin netistä ostamani vanhat kirjontalangat pahvinpalojen ympärille, hieman kömpelösti mutta ainakin ne ovat nyt siistimpiä. Värit ovat ihania ja langat silkkisen tuntuisia (osa niistä saattaakin olla, muut rayonia).
Nuo huopakoristeet ovat menossa joulukortteihin ja niiden tilalle pitää keksiä vielä jotain koristeita. Sitten täällä saattaa olla tarpeeksi koristeltua.

5 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Sulla on tosi kivan näköinen koti, ja persoonallisia askarteluja. On kiva lukea arjestasi. Niin ja jos en ole ihan väärin käsittänyt, taidetaan asua aika samoilla kulmilla..:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos :) Kävin katsomassa blogiasi ja tilasin sen, se näyttää kiinnostavalta.
Samassa kaupungissa ainakin taidamme olla, olen täällä pohjoisessa lähiössä.

anne-mari kirjoitti...

Hame on hieno! Hyva ajaton kangas. Ja koristeet on hienoja myos. Tykkaan varsinkin niista kuusista.

Hyvaa itsenaisyyspaivaa!

Hilja kirjoitti...

Jos on kyse siitä lähiöstä kun luulen niin asuin siellä aikoinani pari vuotta ja nyt asun ihan viereisessä kaupunginosassa. Täälläpäin on kyllä kiva kun on luontoa niin lähellä, ei pitkää matkaa tarvi kävellä kun on ihan mettän keskellä.

Anonyymi kirjoitti...

Olipa tosiaan namit kirjailulangat :) Ihania värejä! Joko olet päättänyt, mitä teet niistä ensimmäiseksi?

Hame oli hieno. Tykkäsin myös tekemästäsi kortista. Ja ne pallot: kätevä ajatus tökätä ne paksuun puikkoon. Taidan tietää, millaisen "lahjakääreen" ystäväni neulepuikot saavat...

-annakaisu

Blog Widget by LinkWithin