8.12.2008

Väsymys

Uusi viikko alkoi aika väsyneesti, ajattelin pitää taukoa blogistakin tänään mutta kirjoitan kuitenkin jotain (kommentteihin en taida jaksaa vastata tänään mutta kiitos niistä, arvostan niitä vaikka en aina saisi vastattuakaan). En tiedä olisiko parempi olla kirjoittamatta, jos pää ei toimi.

Olin viikonlopun isän ja äitipuolen luona, yökylässä viettämässä itsenäisyyspäivää. Kävimme syömässä intialaisessa ravintolassa (hyvää ruokaa, erityisesti naan-leipää ja jälkiruoka oli herkullista vaikka siinä oli kookospähkinää jota yleensä inhoan. Aika outoa) ja katsomassa joulumarkkinoita ja illalla presidentinjuhlia ja sunnuntaina kävimme kävelyllä ja söimme poronkäristystä. Aika mukavan rauhallinen viikonloppu. Ensi viikonloppunakin menen sinne, meillä on perinteiset pikkujoulut ja siskonikin tulee miehineen Keski-Suomesta. Mukavaa nähdä heitä.

Olen päässyt aika pitkälle jouluvalmistelujeni kanssa mutta vielä olisi kaikenlaista tekemistä, yksi joululahja tekemättä ja ehkä toinenkin joka on nopea mutta vaatii vähän ostoksia, joulukortit pitäisi viimeistellä ja postittaa, ehkä tehdä muutama koriste poislähtevien tilalle (isäni ja äitipuoleni kävivät eilen katsomassa koristeitani ja pitivät niistä). Sitten pitäisi ommella alushame uudelle hameelle, jos aion käyttää sitä ensi viikonloppuna niin kuin haluaisin. Ja olkalaukkuni on hajoamassa ja haluaisin ommella uuden ennen joulua, olen suunnitellut millaisen haluan siitä. Ostin perjantaina tarjouskangaskaupasta ison palan harmaata villakangasta kahdeksalla eurolla, siitä riittää hyvin hameeseenkin ja jos ehdin voisin tehdä yksinkertaisen hameen vielä. Ja haluaisin askarrella taidemuistikirjan itselleni niin että voisin ottaa sen mukaan joululomalle. Onhan tässä vielä pari viikkoa ja olen hyvässä vaiheessa töiden kanssa.

Kävin tänään lääkärissä, siellä oli mukavaa, tosin unohdin kokonaan kysyä laboratoriokokeitteni tuloksia, kaipa lääkäri olisi sanonut jos niissä olisi jotain hälyttävää. Täytyy mennä huomenna terveyskeskuksen kautta ja kysyä vielä.
Lääkäri oli sitä mieltä että käsitöiden harrastaminen tekee hyvää mielenterveydelle, kunhan se tietysti pysyy järkevissä rajoissa. Olen sitä mieltä että minulla kaikesta huolimatta pysyy. Ja joululahja-ahdistuskaan ei ollut mitenkään epänormaalia, sekin on nyt rauhoittunut.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin