13.2.2009

Muun muassa tilastoja

Minulla on vieläkin aika mukava olo, vaihteeksi ei ole päällä mitään kriisejä. Pieni pessimisti sisälläni odottaa jo seuraavaa mutta yritän kuitenkin nauttia tunteesta niin kauan kuin se kestää.

Angstista on kyllä ehkä helpompi kirjoittaa.

Kokeilen tänään vähän uudenlaista ruokalajia, ostin vokkivihanneksia ja soijakastiketta ja kokeilen jotain uusista mausteistani. Mukaan tulee tietysti nuudeleita (opin että toisin melkein kaikessa muussa, nuudeleissa täysjyväisyys ei tuo parannusta) ja herneitä ja soijarouhetta.

En ole pitkään aikaan tutkinut blogini tilastojuttuja mutta ajattelin katsoa jos siellä olisi hauskoja hakusanoja vaikka, niistä voi kirjoittaa jos ei muuta keksi. Mitään kauhean kiinnostavaa siellä ei kyllä ole, joku etsii jotain Juho Miettistä (en muista koskaan kuulleenikaan tuollaisesta nimestä mutta voin olla väärässäkin), joku on etsinyt mitä olen kirjoittanut masturboinnista. Ja sitten on paljon odotettavia hakusanoja, näkymätöntä tyttöä ja seurustelujuttuja ja aseksuaaleja ja sellaista, piimäsämpylöitä, Kupittaan savea, fleksitarismia, sellaisia asioita joista olen kirjoittanut. Joku on etsinyt "alushame ohjetta", minä tein vain a-linjaisen kuminauhavyötäröisen hameen vuorikankaasta. Ompeluopettaja sanoi että sellainen on ihan hyvä. Pakettiauton kilometrikorvauksista täältä ei taatusti löydä tietoa (eikä henkilöautonkaan). (tähän väliin voisi kertoa perheemme aikoinaan osittain omistamasta asuntoautosta, joka oli remontoitu vanhasta puolalaisesta pakettiautosta, sen nimi oli Hanimakki ja ajelimme sillä ympäri Suomea ja kerran juutuimme yhteen pikkukaupunkiin Pohjois-Ruotsissa kun moottori hajosi. Auton toiset omistajat juuttuivat saman auton kanssa samaan kaupunkiin ennen meitä. Se taisi inhota Hanimakkia. Tai ehkä se rakasti sitä niin ettei halunnut erota siitä) En myöskään tiedä miten pääsee lihanleikkaajaksi (tai että olisin kirjoittanut jotain heistä). Haluaisin itsekin tietää miksi paino ei putoa (tai tiedän kyllä). Ja olisi mielenkiintoista tietää ovatko naisten vaatimukset todella erilaiset vuonna 2009 kuin vaikka viime vuonna. Alushousujen tutkiminen pääsee kummallisten hakujen listalle (alushousujen varastaminen taas on aika tavanomaista). "Apteekki reseptivapaa masennuslääke" on vähän hurja. Isorintaiset ihmmiset etsivät ilmeisesti paljon uimapukuja (kannattaa katsoa alusvaateliikkeistä) ja joensuulaiset halpoja muuttofirmoja. Ja kouvolalaiset perhesuunnitteluapua. Ja minusta on aika hauskaa että ihminen joka etsii tietoa uimahallin veden lämpötilasta Myyrmäessä päätyy blogiini, luulisi jo hakutulosten kertovan ettei sitä tietoa täältä löydy.
Nämä kysymykset ovat aika hauskoja:
mistä iskeä nörttityttöjä?
mistä päättämättömyys johtuu?
mistä tiedän että olen bdsm?
mistä tiedän onko kaapeli vai antenniverkko?
mistä tietää kaapeli vai antenniverkko?
mistä tietää onko antenni vai kaapeli?
mistä tietää onko kaapeliverkossa?
miten eroon huonekaluista ?
miten saada paksut ja hyväkuntoiset hiukset ?
miten teini saa rintansa kasvamaan nopeammin?
miten tietää onko kaapeli vai adsl?
miten varastaa pikkareita? (!)
mitä e-pillereitä hakiessa kysytään?
mitä odotat esimieheltäsi?
Lisäksi vähän reilut 60 prosenttia täällä kävijöistä käyttää Firefoxia (sen jälkeen on suosituin IE ja jokunen käyttää Safaria ja muutama kuutta muuta selainta. Windows on suosituin käyttöjärjestelmä, Macia käyttää noin 9 prosenttia ja Linuxia 5. Kaksi käyttäjää on tullut iPhonella ja yksi Wiillä. Suosituin näytön resoluutio on 1280x800, yhdeksällä prosentilla on sama kuin minulla 1680x1050 (mutta ehkä se olen minä itse?). Jos tuollainen ketään kiinnostaa.

2 kommenttia:

Punainen Nörtti kirjoitti...

Hakusanat alushame ohje eivät välttämättä ole yhdys sana virhe. Jos minun (jostain täysin käsittämättömästä syystä) etsisin sellaista, kirjoittaisin sanat erilleen. Epäilisin nimittäin, että alushameohjeen sisältävällä sivulla sanotaan sekä alushame että ohje, muttei välttämättä peräkkäin tai yhdessä.

Google suostui indeksöimään blogini muutama viikko sitten, ja minäkin olen päässyt nuuskimaan muiden hakuja. Olen kummastellut pääasiassa sitä, että ihmiset eivät näytä osaavan käyttää hauissa lainausmerkkejä, joilla voi vaatia, että sanojen tulee sijaita sivulla peräkkäin.

Hilja kirjoitti...

Toi paksut ja hyväkuntoiset hiukset-juttu on aika hyvä, kun nimittäin just tuota edellisen kirjotuksen kuvaasi kun katoin niin kadehdin suuresti sun ihanaa paksua tukkaa!

Blog Widget by LinkWithin