18.2.2009

Nappeja ja mustekaloja


En ole sentään hankkinut uusia nappeja, leikin vain uusien ja vanhojen nappien väreillä.
Ostin tänään kolme purkillista jotain vauvanruokaa, sellaista jota voin kuvitella syöväni, vain saadakseni pieniä lasipurkkeja nappien säilytykseen (yksi punaisille ja violeteille, toinen keltaisille ja oransseille ja neljäs sinisille ja vihreille), ne pääsevät esille paremmin kun eivät ole aivan sekaisin. Purkkien ostaminen tuntui todella kummalliselta, aivan kuin olisin ollut tekemässä jotain kiellettyä tai todella kummallista vaikka tiedän että monet aikuisetkin syövät niitä. Hassua.

Päätin eilen illalla etten varmaan tule tämän terveemmäksi tai pirteämmäksi jos en tee mitään ja pakotin itseni jumppaamaan. Se sujui yhtä huonosti kuin edellisellä/ensimmäisellä kerralla mutta ainakaan jalkani eivät ole tänään yhtä kipeät kuin edellisen jumpan jälkeen. Uusi elämäni ei ole sujunut kauhean hyvin mutta ehkä se alkaa taas toimia. Tänään tein aika pitkän kävelyretken vähän kauempana olevaan kauppaan, sieltä saa halvemmalla joitain ruokia.

Kuuntelin matkalla hauskaa tiedepodcastia (joka on niin selkeä että minäkin ymmärrän jotain). Tuossa jaksossa puhuttiin eläinten älykkyydestä ja muun muassa niistä mustekaloista (vai mitä ne tarkalleen suomeksi ovatkaan) jotka pystyvät muuttamaan väriään ja vähän muotoaankin todella nopeasti. Muistin että näin joskus luontodokumentin niistä, ne olivat niin kiinnostavia että kotiin päästyäni minun piti etsiä niitä YouTubesta.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin