5.3.2009

Kaikenlaista

Uudet hiukset
En osannut laittaa hiuksiani niin hienosti kuin kampaaja mutta olen niin edelleen tyytyväinen. Ja hiustenkuivaajaan. Kuivuivat aika nopeasti.

Näin unta etten muistanut kaikkien vanhojen opettajieni ja luokkakaverieni nimiä. Kun heräsin tajusin että se taitaa olla totta.
Samassa unessa taisin olla myös jossain taidekäsitöitä myyvässä liikkeessä, siellä oli vaikka mitä ihanaa. Päädyin ostamaan kaksi lasista kirjainta (ne olivat hyvin kolmiulotteisia), molemmat olivat punaisia, toinen oli K ja toinen F (myyjä suositteli sitä). Viivyin liikkeessä niin kauan että taisin myöhästyä bussistani.

Eteisestäni paloi lamppu pari päivää sitten eikä minulla ollut tietenkään varalamppuja. Voisin tietysti ostaa mutta olen ehkä menossa Ikeaan lähiaikoina ja minulle on väitetty että energiansäästölamput ovat siellä edullisempia. Täytyy pitää kylpyhuoneen ja vaatehuoneen ovea auki että näkee jotain eteisessä.

Kauppojen ilmoitustauluilla näkee kaikenlaista hauskaa:
Kaupan ilmoitustaululta
Kuvasta ei saa oikein selvää mutta Rouva Kevätheinä kaipaa siinä uusia ystäviä ja meilikavereita, heitä ei ole koskaan liikaa.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin