17.3.2009

Kansia

Tänään minulla ei ole oikeastaan mitään kirjoittamista.
Ompelin aamulla housujani että pääsen kiinnittämään vetoketjun illalla kurssilla, ne eivät ole erityisen hyvät. Se kyllä johtuu enemmän paksuudestani kuin housujen huonoudesta. Ehkä käytän vain hameita tästä lähtien.
Ulkona on upea sumu. Peittää mukavasti ankean lopputalven.
Pitäisi lähteä kohta töihin. Minulla on aika liukuva työaika mutta sinne ei kannata mennä ennen kymmentä. Minulla ei nimittäin ole avainta ulko-oveen.

Tekstin sijaan loppuun kaksi kuvaa viime aikoina tekemistäni kansista. Tai toinen ennen joulua, toinen joskus pari viikkoa sitten. Kuten aina kuvista saa näkyviin isomman version klikkaamalla niitä.


Olen niihin ihan tyytyväinen, vihreä kansi on tosin liian kirjaimellinen mutta se oli jo toinen yritys enkä saanut parempaakaan aikaan. Tein samaan aikaan ensimmäistä lehden taittoa ja yhden toisen kirjan taittoa, se oli ehkä vähän liian tiukkaa mutta kaikilla töillä oli niin kiire.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kannet olet jälleen tehnyt! Saatko Enostonen kansia tehdessä määräykset kannen typografiasta? Olen huomannut, että niissä taitaa toistua sama fontti (Gill Sans?)?

Itse olen tykännyt ehkä eniten siitä tekemästäsi kirkkaanpunaisesta kannesta (en enää muista kirjan nimeä), se taustan tekstuuri näytti tosi eläväisen kauniilta.

-Riikka

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos :) Olen itse asiassa luonut kansien typografian, se on tosiaan Gill Sans. Voisin käyttää muutakin ja joissain tapauksissa olen käyttänytkin mutta se on muodostunut vähän tavaramerkiksi ja olen laiska ja Gill Sans on kaunis :)
Minulla on kyllä aika vapaat kädet kansien suhteen, tuo vihreä oli kolmas reilun kuuden vuoden aikana josta olen tehnyt useamman version.

Tarkoitatko tätä kantta http://www.enostone.fi:8080/workspace.client_enostone/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=0059 ? Jos, niin se on minunkin suosikkejani.

Anonyymi kirjoitti...

Gill Sans on tosiaan kaunis fontti, joten mitäpä sitä syyttä vaihtamaan. Itsekin käytin sitä paljon ja minulla onkin tapana jumahtaa käyttämään samaa fonttia pitkäksi aikaa, kunnes löydän taas uuden suosikin. :)

Juuri tuota kantta tarkoitin! Värit hehkuvat kyllä tosi upeasti.

-Riikka

Blog Widget by LinkWithin