16.3.2009

Taas maanantai

Vietin taas viikonlopun tekemättä juuri mitään, voi olla että se alkaa käydä tylsäksi jossain välissä, varsinkin kun viikkonikin ovat olleet aika rauhallisia. Tasapaino on hyvästä.


Sain kuitenkin katsottua Bonesia (se on kauhean hauska) ja askarteltua ja siivottuakin (ihanaa). Kuvassa ovat askartelukokeiluni, tajusin että vanhoja valokuvakehyksiä voi hyvin käyttää kolmiulotteisemmillekin jutuille. Tuo nappityö ei kyllä ole ihan onnistunut niin kuin halusin. Virkattu juttu on oikeastaan baskeri (Veloenan innoittamana) mutta ainakaan minä en voi käyttää sitä julkisesti (vaikka se onkin lämmin ja mukavan pehmeä), se sulkee sisäänsä pääni. Pitäisi ehkä olla valtavat rastat? Luulen että se toimii paremmin astiana, vaikka korina virkkausprojekteille.


Sain perjantaina taas mukavan paketin. Olen haaveillut pitkään Clothkits-firman hameesta, siitä asti kun törmäsin niihin jossain blogissa. Kyseessä on itseommeltava vaate, paketissa tuli mukana kankaat varsinaiseen hameeseen (siihen on painettu leikkuuviivat) ja vuoriin ja vetoketju ja lankaa ja ohjeet, kaikki mitä hameen tekemiseen tarvitsee. Pakattuna silkkipaperiin ja sidottuna pilkullisella nauhalla. Tuo lintukuosi on uskomattoman söpö, ja punta on halpa ja tuo oli tarjouksessakin, ei se ollut ihan huono ostos.
Täytyy vain odottaa jos vaikka laihtuisin vähän niin ettei minun tarvitsisi tehdä kaikkein suurinta kokoa (olen lihonut kymmenisen kiloa vajaassa vuodessa, ehkä se ei ole kokonaan omaa syytäni).

Oli minulla perjantaina ohjelmaakin, olin äiti puoleni kanssa kuuntelemassa Turun filharmonista orkesteria ja Jukka Perkoa. Se oli aika kiinnostava kokemus ja ihan hyvä konsertti, emme tosin ilmeisesti osanneet käyttäytyä oikein. Helsingin sanomat moitti yleisöä siitä että se oli taputtanut liikaa (teoksen osien välissä, ei sentään teokseen kuuluvissa hiljaisissa kohdissa). Minä yritin taputtaa silloin kun kaikki muutkin taputtivat mutta ilmeisesti se sitten oli väärin. Seuraavalla kerralla en varmaan taputa lainkaan.

Olen ollut nyt pari päivää neljäsosalääkkeellä ja kuvittelen olevani vähän pirteämpi. Vaikka olenkin väsynyt.
Taas vaihteeksi on sellainen olo etten tiedä olenko sairastumassa vai en ja pitäisikö sille tehdä jotakin.

3 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Hieno hamekangas! Enpä olekkaan tuollasia ennen nähnyt, että on kaavat painettu kankaaseen valmiiksi. Onpa hauska idea. Tulispa muuten vaikka hassut verhot tuollasesta kankaasta...

Josefiina kirjoitti...

Minä olen jotenkin suorastaan suuttunut tuolle korkeakulttuuriselle nyrpistelylle konserteissa, enkä oikeastaan koskaan enää käykään klassisen musiikin konserteissa vaikka olen ollut varsinainen klassisen musiikin suurkuluttaja. Aiemmin minäkin muistaakseni paheksuin niitä jotka eivät osanneet taputtaa oikeissa kohdissa, mutta olen täysin taantunut, tai edistynyt, ja olen nykyään sitä mieltä että maku menee musiikista jos pitää jännittää sitä osaako konsertissa käyttäytyä oikein. Parasta kuunnella vain kotioloissa.

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla ne lääkkeet ilmeisesti ovat auttaneet hienosti, kun nyt pärjäät vähemmällä. Hienoa kuulla että joillakin toimii!

Blog Widget by LinkWithin