30.3.2009

Käsityökuvia

Olen tänään niin väsynyt etten oikein jaksa kirjoittaa, joudutte tyytymään kuviin. Viikonlopun askarteluista taas vaihteeksi (osa on kyllä aloitettu jo aikaisemmin, jos tuo määrä näyttää suurelta).


Ensin innostuin kokeilemaan leimasimen kaivertamista, parempien materiaalien puutteessa askarteluveitsellä pyyhekumille (se oli enemmän leikkaamista). Tajusin myös että keräämiäni irtokirjasimia voi myös käyttää painamiseen (aika yllättävää), tein muutamia kokeiluja kankaalle. Tähti on itsetekemäni leimasin, muut oikeita tai siis valmiita.Osallistun käsintehtyjen magneettien vaihtoon ja tuo tyyli tuntui omimmalta. Jokainen magneetti on pakattu pieneen origami-kirjekuoreen, luulen että se auttaa niitä säilymään siisteinä postituksessa.Ostin joku aika sitten vanhan puupenaalin tarkoituksena muuttaa sitä jotenkin. Lauantaina satuin osumaan kiinalaiseen ruokakauppaan ja törmäsin siellä hauskaan paperiin. Kotona kävi ilmi että se on tarkoitettu poltettavaksi rituaaleissa muttei ilmeisesti ole kuitenkaan niin uskonnollista etteikö sitä voisi käyttää askarteluissa. Leimasin rasiaan myös tähtiä tyylikkäällä leimasimellani. Rasian sisällä on tilaa pienille virkkuukoukuille ja lankakerille, ne pysyvät siellä hyvin tallessa odottamassa inspiraatiota.


Ja taas yksi laukku joka ei ole ihan sellainen kuin pitäisi olla. Kuvittelin että kangas olisi ollut tarpeeksi tukevaa käytettäväksi ilman vuoria mutta ei oikein ollut ja siitä tuli liian isokin. Mutta luulen että se toimii käyttötarkoituksessaan, käsimatkatavaralaukkuna bussimatkoilla. Vetoketjusta tuli ainakin siisti ja pidän tuosta kankaasta.

Sain tänään yhden Bookmooch-kirjan joka oli kääritty vain kopiopaperiin ja teipattu kiinni, paketti oli auennut toisesta päästä mutta kirja oli onneksi vielä sisällä. Ei ole ehkä paras tapa lähettää postia Atlantin yli.

1 kommentti:

-TC- kirjoitti...

Meillä on tehty leimasimia aina raa'asta perunasta. Halpaa ja kätevää. Ja ei haittaa jos menee pieleen, uuden teko ei tule kalliiksi.
Eiväthän ne pitkäikäisiä toki ole, mutta jos nyt kaipaa vaan johonkin tiettyyn köytettäväksi, niin ne soveltuvat hyvin.

Blog Widget by LinkWithin