26.3.2009

Miten voi olla taas perjantai?

Tilasin Bonesin toisen tuotantokauden. Halvimmalla sen sai verkkokaupasta joka sijaitsee näköjään Turussa. Huvittavaa.

Osallistuin Hiljan blogissa haasteeseen, jossa luvataan tehdä kolmelle ihmiselle jotakin hauskaa (käsintehtyä tavaraa siis) ja he jatkavat haastetta edelleen kolmelle. Tulipa selitettyä hankalasti. Voisin tehdä virkkuunappijuttuja, magneeteilla tai rintaneulaneulalla, kiinnostaisiko ketään sellainen ja haasteen vastaanottaminen?

Huomasin eilen että Akateemisesta kirjakaupasta saa täälläkin nykyään niitä lempikyniäni, joita kuvittelin löytyvän vain Helsingistä. Mukavaa.

Olin eilen sosiaalisempi töissä kuin aikaisemmin. Samassa rakennuksessa on kirpputori, pyöräkirppis ja parin kansalaisjärjestön toimistot. Meillä on yhteiset sosiaalitilat ja saamme joka päivä ruuan läheiseltä koululta (mikä on aika kätevää), joten muita näkee aina ruoka-aikaan. Yleensä en ole uskaltanut sanoa juuri mitään mutta eilen tarpeeni jakaa tietoa voitti ujouteni, en voinut olla vastaamatta kun he miettivät mitä eroa villapesuaineella on tavalliseen verrattuna (kuuntelin kerran radio-ohjelman jossa se selitettiin).
Ehkä minusta tulee vielä joskus seurallinen töissä.

Aamupäivän olin toimistosihteeriroolissani, tein taas laskutusta, tällä kertaa se sujui nopeammin. Iltapäivällä olin graafikkoroolissa kokouksessa, minusta on oikeastaan aika hauskaa olla niin erilaisissa paikoissa ja tehtävissä töissä. Eikä minua haittaa tehdä toimistotöitäkään, se ei saa minua niin iloiseksi kuin taittaminen mutta sopii hyvin luonteeni pikkutarkalle puolelle.

Otin eilen käyttöön keväthattuni, vaikka täällä onkin vieläkin hyvin lumista. Ilmassa oli kuitenkin kevättä ja aurinko paistoi lämpimästi ja keväthattuni on villaa ja aika lämmin.

Joku voisi tehdä johtopäätöksiä lempiväreistäni.

6 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

On muuten tosi mukavaa, kun joku muukin pitää Bonesista :-) Tuo keväthattu on hurmaava.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä en yleensä jää koukkuun mihinkään tv-sarjoihin mutta Bonesiin jäin niin että sitä on pitänyt hankkia kotiin. Voi olla että vain kuvittelen mutta onko sinusta Bonesissa (siis henkilössä) autistisia piirteitä?

Anonyymi kirjoitti...

Minä ihailen edelleen tuota laukkuasi... Alimmaisena on varmaan se kauluri, josta mainitsit? Pintaneule näyttää kauniilta. Onko sinulla siitä kuvaa kokonaisena?

Minua kiinnostaisi vastaanottamasi haaste, mutta koska en ole blokkaaja, niin minua ei varmaan lasketa? Ehkä aloitan oman haasteen ja saan siitä hyvän syyn antaa tekemisiäni ystäville lahjaksi :)

-annakaisu

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ei taida olla parempaa kuvaa, en ole jaksanut laittaa sitä Ravelryynkaan. Se on kuitenkin tehty tällä ohjeella, siellä on vähän parempi kuva ja Ravelrysta löytyy tietysti jos siellä on rekisteröityneenä. Se on sievä malli ja kauhean nopea, neuloin niitä pari joululomalla.

Ja kiitos laukkukehuista, minulla meni pari päivää miettiessä onko se oikeasti hyvä mutta pidän siitä kyllä.

Ja minun puolestani haasteeseen voi ottaa osaa ilman blogiakin, tarkoitus on minusta enemmän levittää mukavuutta kuin noudattaa jotain muotosääntöjä orjallisesti :) Hauskaa jos haluat osallistua.

Kaura kirjoitti...

Jeh, AS-tyyppinen meininki "squint"-porukalla on yksi viehätysvoiman salaisuuksista :-) Ja se Booth on oikeastaan AS-piirteiden puutteessaan sarjan väestä se epänormaali.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se on kyllä hauskaa miten epänormaalilta Booth vaikuttaa vaikka onkin ns. normaali. Minä pidän myös Bonesin ja Boothin välisestä kemiasta ja heidän sanailustaan.

Blog Widget by LinkWithin