19.3.2009

Muun muassa bussi

Bussia odottaessa kannattaisi lukea jotain tylsää kirjaa. Opin sen eilen kun uppouduin lukemaani niin että huomasin bussini vasta kun sen peräpää ohitti pysäkin. Ja se oli vielä hidastanut kohdallani. Aika huvittavaa, vieläkin hymyilyttää kun ajattelen hölmöyttäni (olin vielä odottanut pysäkillä ties miten kauan).
Kirjoitin ala-asteella aineen tytöstä joka ei lukiessaan huomannut kun maailma tuhoutui. Se perustui melkein tositapahtumiin.

Postitin Bookmooch-kirjan Ghanaan. Taisi olla ensimmäinen kerta kun olen lähettänyt jotain Afrikkaan, hyvin eksoottista. Minusta on hauskaa ajatella miten kirjani ja vaihtopakettini matkustavat eri puolille maailmaa, itse haaveilen vain Jyväskylän matkasta pääsiäisenä.

Kaupunkireissuni syy (olen taas kotona taittamassa lehteä joten en ole muuten käynyt kaupungilla) oli palaveri isäni toimistolla. Käytimme puolitoista tuntia yhden kirjan korjausten läpikäymiseen, se on yllättävän väsyttävää.

Kävin eilen taas mukavassa pienessä ompelutarvikeliikkeessä. Myyjä kysyi mitä tarvitsen tällä kertaa. Minusta on tullut vakioasiakas.


Ostin myös Eurokankaan palalaarista ihanaa turkoosihtavaa tai ehkä vedenvihreää samettia, minulla on sitä ennestään pieni pala jota olen käyttänyt askarteluissa. Siitä saattaisi tulla keväinen olkalaukku.
Kuvassa se poseeraa uusien lankojeni (jotka ovat oikeasti tummempia ja violetimpia, en yhtään ihmettele sitä että langat näyttivät vaaleanpunaisilta kaupan kuvissa) ja keväisemmän hamekankaan kanssa. En kyllä tiedä missä välissä ehdin toteuttamaan kaikki ideani.

Olemme huomenna menossa taas konserttiin, tällä kertaa kuuntelemaan perinteisempää klassista musiikkia. Täytyy muistaa olla varovainen aplodien kanssa.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin