11.3.2009

Muun muassa kenkiä ja vaaleanpunaista

Tilasin vaaleanpunaista lankaa keväiseen neuletakkiin. Ei siinä ole mitään pahaa, en halua rajoittaa itseäni sellaiseenkaan rooliin jonka mukaan nainen ei saa tehdä mitään mikä on perinteisen "naisellista" (sitä paitsi olisin epäonnistunut siinä jo kauan sitten hameineni, pitkine hiuksineni, käsitöineni ja leipomuksineni (näyttävätpä nuo muodot hassuilta)), olen vain yllättynyt. Mutta on hyvä välillä vähän yllättää itseään, ainakin positiivisesti.
Langasta voisi tulla tällainen neule, sekin on aika perinteisen naisellinen (ehkä liian vaaleanpunaiselle langalle).

Sain eilen postista yhden karkkivaihtopaketin. Minun piti säästää niitä mutta en onnistunut. Eivätpä ole enää kiusaamassa.

Olin eilen vähän liian aikaisin liikenteessä (minulla ei ole avainta työpaikan ulko-oveen ja kirpputori, jonka sisällä toimisto on aukeaa vasta kymmeneltä) ja kulutin aikaa yhdessä kaupassa. Kiinnitin huomiota siihen että heidän omassa merkissäänkin oli El Naturalista -kloonikenkiä, minusta on vähän huvittavaa että olin edelläkävijä niiden suhteen ja nyt niitä näkyy jokapuolella. Laskin eilen että viidellä naisella oli joko aidot tai kloonit jalassa, varmaan useammillakin mutta noista neljät kävivät samassa kahvilassa reilun tunnin aikana (mutta ehkä ihmiset joihin vetoaa sellainen tyyli ovat myös sellaisia joihin vetoaa kirjaston kahvila).
Minun täytyy sanoa että olen niin iloinen että ostin ennen joulua tavallisehkot mustat saappaat. Ne ovat tietysti epäeettiset mutta eivät tapa jalkojani samalla tavalla kuin sievät punaiset El Naturalistani.

Olen kiinnittänyt viime aikoina huomiota siihen miten ihmiset tuntuvat olevan herkkiä loukkaantumaan kummista asioista. Tosin kokemukseni perustuu nettikirjoituksiin. Ja ehkä olen itse vähän herkkä sen suhteen mitä ihmiset sanovat lihavuudesta kun olen tukevasti ylipainoinen. Mutta en käsitä sitä miten toisten ylipainoisuus loukkaa vaikka satunnaisia vastaantulijoita. Ylipainosta voi olla haittaa sen kantajalle ja ehkä hänen puolisolleenkin mutta ei kai sen pitäisi loukata muita (ja he eivät puhu edes siitä miten joutuvat verovaroillaan maksamaan ylipainoisten hoidon)? Sama pätee "rumuuteen", vaatteisiin, lävistyksiin ja tatuointeihin ja sellaiseen.
Vaikka tietysti on aika naiivia ärsyyntyä siitä että ihmiset ärsyyntyvät sellaisista jutuista.
Satuin tulemaan joku päivä sitten kotiin hyvin täydellä bussilla, sellaisella jossa jotkut ihmiset seisoivatkin. Bussin etuosassa oli sellainen paikka jossa on kaksi penkkiä vastakkain, niin että neljä ihmistä saa tuijotella epämukavasti toisiaan tai lattiaa. Siinä istui nainen ja mies, huomattavan ylipainoisia. Miehen viereen ei olisi mahtunut istumaan mutta naisen vieressä oli sen verran tilaa että minäkin mahduin siihen vaikken itsekään ole ihan pieni. Ilmeisesti muut seisoivat mieluummin kuin joutuivat istumaan lihavan viereen, tai sitten tilanteeseen jossa koskettaa toista.

Näin unta jossa joku sanoi että blogikirjoitukseni ovat liian sekavia, mutta sille ei nyt mahda mitään.

2 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Mä kokeilin joskus sellasia elnaturalista-kenkiä, ja musta ne oli kamalan tuntuset jalassa. Tosi kovat ja liian leveä lesti.
Hintaansa nähden kummallista, luulis että niin kalliit kengät olis sitten tosi hyvät.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Muutkin ovat kritisoineet niiden lestejä, tuntuu siltä että ne sopivat ehkä jollekin tietylle jalanmallille mutta eivät mukaudu lainkaan. Tai sitten mukautuvat liikaa, toiset El Naturalistani venyivät kauhean leveiksi ja toiset eivät venyneet millään, ne olivat aivan liian kapeat. Toimii teoriassa paremmin kuin käytännössä.

Blog Widget by LinkWithin