10.3.2009

Nappeja ja väsymys


Unohdin että tein viikonloppuna muutakin kuin askartelin ja kävin kirpputorilla, järjestelin nimittäin nappikokoelmaani (minun elämäni on hurjaa ja vauhdikasta!). Yhteen purkkiin valkoiset, toiseen mustat, neutraaleille väreille oma purkki ja metallisille. Ja yksi sellaisille kiinnostaville joita voisi käyttää askartelussa kunhan ehtisi. Sain viimein syötyä kaikki ostamani Piltti-purkit tyhjiksi ja koristelin niiden kannet napeilla (opin ettei Erikeeper ole paras mahdollinen liima niiden kiinnittämiseen). Niitä värikkäitä nappeja voisi olla enemmänkin, haluaisin isompia purkkeja jotka olisivat täynnä tietyn värisiä nappeja. Mutta niiden löytäminen on aika vaikeaa (siis kirpputoreilta), ainakin Suomessa ihmiset tuntuvat suosivan ruskeaa ja mustaa ja sellaista.

Olin eilen aivan kauhean väsynyt vaihteeksi, olin nukkunut huonosti ja kuukautiskivut väsyttävät, ehkä se oli syy. Sain jotenkin tehtyä työni mutta en aloitettua housujen ompelua, tarkoitukseni oli että olisin saanut ne aika valmiiksi tänään ompelukurssilla. Eipä niillä ole niin kauhea kiire. Minun oli pakko nukkua päiväunet, nukahdin niin sikeään uneen etten herännyt tekstiviestiin saapumiseen vaikka puhelin oli aivan sängyn vieressä. Heräsin lopulta siihen että käteni oli aivan tunnoton, ei tunnu mukavalta kun veri alkaa taas kiertää.
Loppupäivän olin tokkurassa enkä saanut tehtyä mitään. Olin jopa tylsistynyt, se on aika harvinainen tilanne minulle. Tänään tuntuu onneksi jo paremmalta.

2 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Minä ilmeisesti kuljen liian vähän kirppiksillä, kun en nappeja ole bongannut. Kaupassa ovat niin kalliita, vaikka välillä mm. Stockan kangasosastolla käyn niitä katselemassa. Mutta katseleminenhan ei maksakaan mitään.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hyväntekeväisyys kirpputoreilla niitä tuntuu olevan aina (tai ainakin niillä joissa minä olen käynyt), muilla satunnaisemmin. Täällä on myös useampi nappikauppa ja yksi myy sekalaisia nappipusseja jollain parilla eurolla, pussissa saattaa olla noin 50 kpl, niitäkin olen joskus ostanut. Mutta hienoimmat nappini ovat tulleet melkein Ebayn kautta ja ne eivät ole ihan ilmaisia.

Blog Widget by LinkWithin