15.4.2009

Kotona taas

Pääsiäinen meni mukavasti, lähinnä syödessä ja lukiessa valtavan paksua ja jännittävää fantasiakirjaa. Sunnuntaina siskoni kävi kylässä miehensä ja miehen äidin kanssa, se oli mukavaa. Ja lauantaina kävelin tapaamaan Jyväskylässä vierailleita Veloenaa ja miestään, oli mukavaa sekin (he ovat jotenkin kauhean suloisia). Eli kaikin puolin mukava ja rauhallinen loma.

Paitsi että maanantaina iskivät masennuslääkkeen vieroitusoireet joita ilman ehdin jo toivoa selviäväni. Mutta en sitten selvinnyt. Kummalliset sävähdykset ovat palanneet ja minulla on epämääräisen kuvottava olo, niin etten pystynyt edes syömään matkaeväskarkkeja bussissa (ehkä tästä on jotain hyötyäkin). Toivottavasti oireet häviävät jossain vaiheessa.

Eilen törmäsin tätiini matkakeskuksessa. Hän sanoi että olen suloinen, kuin pikkutyttö. Sellainen vaikutelma ei välttämättä ole tavoitteenani.

Olen nyt isäni toimistolla odottamassa yhtä työnantajaa. Olen aika varma että sovimme tästä päivästä ja yhdeksästä. Toivottavasti.
Sitten pitäisi mennä kuvaamaan Koroisten piispankartanon raunioita, taisin luvata kirjoittaa siitä jonkinlaisen jutun lehteen.


Jyväskylässä oli vielä aika lumista.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin