8.4.2009

Pääsiäinen

Olin eilen niin väsynyt (luulen että syy oli allergialääkkeissä) ja toimimaton että lähdin ompelukurssille ilman avaimia. Mietin jo että pitää sitten soittaa huoltomiehelle ja maksaa kauheasti kun tajusin että annoin isälleni vara-avaimen juuri tällaisia tilanteita varten. Onneksi he olivat kaupungissa, he tulivat minua vastaan kurssipaikalle. Aika kätevää kun sukulaisia asuu samassa kaupungissa.
Pääsiäisen jälkeen heitä on enemmänkin, siskoni tulee harjoittelemaan Turkuun. Aika hauskaa.

Ja aika ihanaa kun minulla alkaa tänään pääsiäisloma. Olen tehnyt sen verran ylimääräistä töitä että pystyn pitämään pari ylimääräistä vapaapäivää. Tavoitteenani on nukkua ja levätä, ihanaa kun ei edes voisi tehdä mitään järkevää ja hyödyllistä vaikka haluaisikin. Otin mukaan lankoja, ehkä saan aloitettua vaaleapunaisen villatakkini (se ei ole järkevää tai hyödyllistä tekemistä). Jouduin vaihtamaan mallia, tulin siihen tulokseen etten halua minkäänlaisia möykkyjä vyötärölleni. Se on tarpeeksi möykkyinen muutenkin (mutta pääsiäisen jälkeen alkaa uusi elämä taas kerran, silloin minun pitää alkaa pyöräilemään töihin ja liikunnan lisäksi matkan varrella on vähemmän houkutuksia, toisin kuin bussilla kulkiessa jolloin joutuu keskustaan ja kulkemaan kahden Siwan ohi. Ihmettelen kyllä vieläkin miten niin pienellä alueella voi olla kaksi Siwaa).
Tänään pitäisi tehdä vielä kaikenlaista ennen lähtöä. Tiskata, ommella muutama sauma, muistaa viedä roskat (ei olisi kiva jos unohtaisi), pakata viimeiset tavarat, viedä rinkka säilytykseen asemalle. Ja mennä töihin tietysti.

Tänäänkään minulla ei tunnu olevan oikein mitään kirjoittamista, joten hauskaa pääsiäistä! Voi ehkä tuntua kummalliselta että vietän pääsiäistä joka on kuitenkin aika tärkeä juhla kristityille, mutta siinä on sen verran pakanallisia elementtejä että sitä voi juhlia tällainen ei-uskovakin, minulle pääsiäisen on kevään juhla.

3 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Hyvää Pääsiäista ja rentouttavaa lomaa myös sinulle! Muista varoa pääsiäisnoitia, jotka LANKAlauantaina ottavat luutansa ja mustan kissansa ja pyrähtävät lentoon!

Anonyymi kirjoitti...

Kummallisia tosiaan nuo Siwat, meilläkin Helsingissä niitä sijaitsee kaksi alle puolen kilometrin päässä toisistaan... Siis aivan nurkan takana.

labbai kirjoitti...

Kummallista on se, että olen jämähtänyt seuraamaan blogiasi, missä ei ole mitään, mikä kiinnostaisi minua, paitsi se mitä touhuat. Hämärää. Minkään ei pitäisi kiinnostaa minua. Työskentelet vielä sitten paikassa, missä on minulle tuttuja ituhippejä. Noh, kaikki ei ole täydellistä, jos sitäkään...

Blog Widget by LinkWithin