1.4.2009

Lyhyitä

Minun piti herätä tänään aikaisin ja aloittaa työt jo ennen kahdeksaa. Ei ihan onnistunut.
Onneksi työllä ei ole mikään kiire mutta haluaisin saada sen valmiiksi mahdollisimman pian. Ehkä pitää tänään tehdä illalla töitä siivouksen lisäksi. Tai yrittää olla huomenna tehokkaampi.

Jännitän peseekö pesukone pyykkini. Se itse väitti olevansa kunnossa mutta joku ei ollut onnistunut pesemään eilen. Olisi vähän pakko saada puhtaita vaatteita, pyykkivuoro ei onnistunut maanantainakaan.
Kellarikomeroni oli tyhjennetty roskasta. Nyt minulla ei ole enää mitään tekosyitä vältellä vaatehuoneen siivousta, kunhan vain ehtisi. Pääsiäisen jälkeen ehkä.

Täällä alkaa tuntua aivan keväältä.

Ja ensi viikolla pääsen äidin luo, se on mukavaa. Muutakin mukavaa pitäisi olla tiedossa lähiajoille. Kuten vaikka huomenna neulojien kevätretki Saloon.

Haasteelle löytyi kolme vastaanottajaa, mukavaa (ihan kaikki ei ole tällä hetkellä elämässäni mukavaa mutta suurin osa silti).

4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

hei, löysin blogiisi eilen, hienoja virkkausnappeja - mahtaisko niitä liietä vielä yhdelle mankuajalle? :) Lupaan ainakin alkaa taas päivittää omaa blogiani useammin, ehkä sekin lasketaan kivaksi teoksi muille.. :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minulla ei näillä näkymin ole oikein energiaa niiden värkkäämiseen, valitettavasti. Voi olla että joskus vielä tulee jotain tuollaista. Niiden tekeminen on kyllä hyvin helppoa jos haluaa itse kokeilla.

Susu kirjoitti...

Hei sinä tänään Näkyvä tyttö! Oli tosi kivaa kun poikkesitte Salossa ja liityitte vielä Kippiporukkankin. Ilman teitä meitä olisikin ollut aika vähänlaisesti... Terveiset myös matkaseuralaisille ja mukavaa keväänjatkoa!
p.s. Huijaat! Todistin omin silmin että virkkasit tänäänkin yhden napin:-) Kauniita ovat!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Neuletapaaminen kyllä kruunasi matkan, oli hauskaa että otitte meidät niin ystävällisesti vastaan :)
Ja virkattua saa kaikenlaista mutta kokoaminen järkeviksi kokonaisuuksiksi on hankalampaa :)

Blog Widget by LinkWithin