2.4.2009

Kevättä

Töissä käymisessä on se huono puoli että iltaisin olen todella väsynyt. Tai puolipäiväisenä voisin lopettaa työt kahdeltakin mutta minun on pitänyt tehdä aamulla muita töitä ja olen päässyt toimistolle vasta puolen päivän aikoihin. Ja sitten olen kotona joskus viiden jälkeen. Mutta sellaista se työnteko on. Ja eilen sain sentään siivottua, se oli hyvä.

Sain myös päätettyä mitä ehdotan äidilleni leivottavaksi hänen syntymäpäivilleen: sitruuna-cupcakeja. En ole koskaan tehnyt sellaisia, se kuorrutus houkuttelee.
En tiedä miksi kevääseen tuntuu liittyvän sitruuna, tuon ohjeen kirjoittajallekin liittyy. Ehkä se on se keltaisuus ja raikkaus?

Keväästä puheen ollen, viime viikolla työpaikan pihalla näytti tältä (ajattelin että ehkä minun pitää suojella "anonyymiyttäni" ja olla kertomatta missä olen töissä mutta olen jo kertonut sen verran että monet turkulaiset ovat arvanneet ja se on niin hauskan näköinen paikka että voi näyttää muillekin):

Ja eilen vähän matkan päässä tältä:

Mukavaa että on jo torstai.

2 kommenttia:

suklaahirviö kirjoitti...

Muffinsseissa on se hyvä puoli että ne syntyvät muuten aika helpostikin. Aina ei edes tarvitse sähkövatkain-vispainta. :) Ainakaan mun suosikkiohjeissa niitä ei tarvita.

Oletko Emmauksessa töissä? Tavallaan itseä on kiinnostanut semmoinen homma. Siis sellainen, jossa voi jotenkin ajaa arvokkaita asioita.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Muffinseissa on sekin hyvä puoli että niihin voi lisätä vaikka mitä.

En ole Emmauksessa vaan pienessä yhdistyksessä josta kukaan ei ole kuullutkaan :)

Blog Widget by LinkWithin