17.4.2009

Perjantai

Opin eilen että esim. sohva voisi olla kätevä huonekalu kun katselee elokuvia, sängyn tienoilla saattaa olla tavaroita joita ei välttämättä huomaa ennen kuin potkaisee niitä ja lasinen lampunvarjostin ei välttämättä kestä sellaista. Mutta nyt minulla on ainakin tilaisuus toteuttaa suunnittelemani lampunvarjostin. Ja ennen sitä sain käyttöön isältäni saamani lampun joka on ollut aivan käyttämättömänä. Eli ei mikään hirveä katastrofi kun lasinsirpaleitakaan ei päätynyt minnekään minne ei pitänyt.

Ennen käsityöprojekteja aion kuitenkin toteuttaa suuren kevätsiivouksen. Purinko (tai siis piti kirjoittaa aurinko) paljastaa ikävästi pölyn ja lian vaikka asunnossani pitäisi olla kohtuullisen siistiäkin. Ja vaatehuone on kauhean kaaoksen vallassa, sieltä pitäisi viedä tavaraa varastoon kun nyt sain sen viimeinkin käyttööni.

Eiliseen päivääni kuului työntekoa ja mukava vieras ja sitä elokuvien katselua ja vähän ulkoilua ja muuta kivaa. Minusta on vieläkin vähän yllättävää että voin viihtyä tuntikausia toisen seurassa ja voisin viihtyä pitempäänkin. Mukavaa.

Tuntuu oudolta että on taas perjantai.

Törmäsin hauskaan origamiohjeeseen ja minun piti kokeilla sitä vaikka tarkoitukseni oli aloittaa työt suunnilleen seitsemältä. Mutta ehdin kyllä vähän myöhemminkin.Kuusi arkkia aika nerokkaasti taiteltuna ja yhdistettynä mutta helppo tehdä. Suosittelen jos on kiinnostunut tuollaisista.

3 kommenttia:

-TC- kirjoitti...

Purinko on aika ikävä ;)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Niinpä onkin :) Luotan siihen että selain kertoo virheistäni (joita on paljon ja kummia) mutta se ei osaa lukea ajatuksia :)

Ipo kirjoitti...

Tyylikäs taittelu! :)

Blog Widget by LinkWithin