22.4.2009

Pieni kilpailu

Tajusin äsken että blogini täyttää tänään neljä vuotta. Minusta tuntuu siltä että merkkipäivinä pitää muistella menneitä ja päivitellä sitä miten nopeasti aika kuluu mutta en taida jaksaa. Blogiin on kertynyt tasan 1500 kirjoitusta tämä pois lukien (tosin joukossa on varmaan luonnoksia ja sellaisia joissa on vain yksittäinen kuva), kommentteja on tullut ehkä ainakin tuplasti se. Ihan hyvin ja kiitos lukemisesta ja kommentoinnista!

Merkkipäivän kunniaksi päätin järjestää arvonnan, hyvin hyvin nopean sellaisen. Palkintona on jotain pientä väsäämääni (jossain välissä kun ehdin), ei välttämättä mitään niin tyttömäistä kuin viime aikoina on ollut jos ei sellaisesta välitä. Ensimmäisen palkinnon voi voittaa tietämällä tai arvaamalla minkä värisiksi yritin värjätä hiukseni (niistä tuli vähän haaleat), vastausaikaa on huomiseen kello neljään vaikka (jos siihen mennessä ei ole tullut oikeita vastauksia niin palkinto arvotaan). Toisen palkinnon voi voittaa arvonnassa, siihen osallistumiseen on aikaa perjantaihin puoleen yöhön (onpa tämä monimutkaista). Siihen voivat osallistua sellaisetkin jotka sattuvat olemaan esimerkiksi Facebook-ystäviäni. Arvontaan osallistuminen vaatii vain sitä että jätät kommentin ja kerrot vaikka miksi luet blogiani olettaen että luet, etkä vain osallistu periaatteesta kaikkiin arvontoihin. Ja siihen osallistuvat myös tietysti kaikki väärät arvauksetkin.

Lisäys, oikeita vastauksia tuli kaksi yhtä aikaa mutta arvonta jatkuu vielä perjantaihin.

20 kommenttia:

Laiza kirjoitti...

Minäpä arvaan, että yritit värjätä violetiksi =D Taitaa kyllä mennä ihan metsään, mutta arvaan silti.

Ja onnea blogille ja sinulle, neljä vuotta on jo aikamoinen saavutus!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Vähän meni metsään, violetti on minulle "oikeista" väreistä ehkä kaikista vierain, en osaa sitä kaivata.
Aloitin blogin kun en pystynyt oikein puhumaan suomeksi ihmisten kanssa ja kuvittelin että kun palaan vaihdosta niin into hiipuu mutta siitä on nyt melkein neljä vuotta siitäkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä veikkaan väriksi hiekanruskeaa. Siitä ainakin voisin kuvitella vihjeesi mukaan tulevan "liian vaalean".

Onnea blogille! Olen seuraillut kirjoitteluasi vasta vajaan vuoden, mutta viihtynyt sitäkin paremmin :) Pidän tavastasi kirjoittaa, ja tietysti käsityölinkeistä, joita aina jaksat päivittää. Kiitos niistä!

Alunperin löysin blogisi Sun äitis kautta - hänellä kun oli bodcastisi (taimikäsenytolikaan) sivuillaan. Kiinnostuin tietämään, millainen ihminen nauhoituksen takanaa löytyy...

-annakaisu

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hiekanruskea olisi sellainen väri jota voisin kuvitella itselleni, mutta tällä kertaa ei ollut. Väristä ei tullut varsinaisesti liian vaaleaa, ennemminkin haalea, se ei oikein erotu joka paikassa.

Ja kiitos :)

Kia kirjoitti...

Kenties hiuksista tuli vaaleanpunaiset lähestyvän vapun kunniaksi? :)

Onnea blogille. Käyn aina silloin tällöin lueskelemassa, itsekin Turussa asuneena on mukava lukea elämästäsi.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Vaaleanpunainen olisi aika hauska mutta ei taitaisi näkyä hiuksissani ilman blondausta ja siihen viitsi ryhtyä.

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan vihreää. Mielestäni olet joskus maininnut vihreät hiukset. Aloin lukea blogiasi kun asuin vuoden Oulussa ja etsin oululaisia blogeja. Olen vaan aika kommentoimaton lukija. Pidän siitä kun kirjoitat arkisista asioista.

Tuuli

asarum kirjoitti...

Heitän villin veikkauksen ja arvaan että vihreiksi? Muistelen, että olet joskus aiemminkin värjännyt, mutta muukaan vaihtoehto ei nyt tullut mieleeni. :D

Onnea blogille! Seuraan tätä, koska olet mielenkiintoinen ihminen ja pidän tavastasi kirjoittaa sekä arvostan suuresti luovuuttasi. :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuuli ja Asarum, vihreä on tosiaan oikea vastaus ja kun satuitte kommentoimaan yhtä aikaa niin voitatte molemmat. Laittakaa yhteystietonne niin saatte jossain vaiheessa palkinnon (sen kanssa saattaa kyllä mennä vähän aikaa).
Arvontaan saa vielä osallistua.

Jani kirjoitti...

Periaatteesta en halua osallistua mihinkään arvontoihin, mutta kommentoida sen sijaan tykkään, joten. Olisin veikannut mustaa vielä noiden vihreiden jälkeenkin, lähinnä mielikuvituksettomuuttani, ja koska olisi mielenkiintoista kuulla mitä sellaisesta ajattelisit.

Luen blogiasi koska koen sinutkin osaksi vanhaa koulukuntaa. Sitä, johon ennätin tutustua ennen kuin koko blogaamistouhu räjähti yhdellä mielellä sisäistettävissä olemattomiin mittoihin.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Jani, musta on sellainen väri jota en laittaisi, luulen ettei sopisi (olisi liian kova) ja en haluaisi pysyvästi mustia hiuksia ja olen nähnyt miten hankalaa niistä eroon pääseminen on. Blondaaminen on toinen mihin en ryhtyisi, samoista syistä ja luulen että näyttäisin aika kummalliselta blondina, varsinkin kun kulmakarvani ovat hyvin tummat.

marko77 kirjoitti...

Onnea blogille - joka päivä yritän piipahtaa täällä(kin). Oikea vastaus olisi tullut täältäkin, mutta myöhään..:/ No, ehkä seuraavan kerran..

Susu kirjoitti...

Voi kökkö! Vihreää minäkin veikkasin jo päivällä mut mulla on jotenkin huono omatunto jos jään kiinni blogien lukemisesta kesken työpäivän... Hauska väri kuitenkin! Ja onnea vuosipäivän johdosta!

Sinun blogisi on uusi mielenkiintoinen tuttavuus luettavien listallani. Koska muuten blogeissa menisi kaikki aika niin olen päättänyt seurata vain (on niitä muutamia muitakin)niitä blogeja, joiden takana olevan ihmisen olen ihan livenäkin tavannut, koska jotenkin tämä nettimaailma on niin laaja ja anonyymi että johonkin pitää raja laittaa jos haluaa välillä katsoa auringonlaskua ja neuloa ja leikkiä kissan kanssa;-)

Hilja kirjoitti...

Oho ootko värjänny vihreäksi! Rohkeaa! Ja keväistä...:)

seeds kirjoitti...

Tiedän, tiedän:) Facebookista näin... ja olisin tietty muutenkin tiennyt.

seeds kirjoitti...

Ai niin... pitikö tässä mainita vielä syitä lukemiselle? Nykyään tietty kuulumisien takia lähinnä, kavereiden blogejahan nyt luetaan automaattisesti.

Alun perin aloin lukea juuri niistä arkisista asioista kertomsien takia, ja ehkä sen "seurustelemattomuudesta ja näkymättömyysestä" otsikon takia.. herätti kiinnostuksen.

Lukutikku kirjoitti...

Vai vihreäksi. Tyttäreni, joka on sinun ikäluokkaasi, värjäytti kerran oikein kampaajalla vihreäksi, mutta ei se onnistunut, haalean vaaleaksi jäi.
Itse olen seurannut blogiasi ehkä kolmisen vuotta. Moni blogi on tullut ja mennyt, mutta jotenkin jaksan aina ihailla sinun avoimen rehellistä tyyliäsi. Ainakin siltä se vaikuttaa.
Toivon onnea ja jaksamista elämääsi ja blogillesi.

-TC- kirjoitti...

Ja minä luen siun blogiasi ihan siksi, että olemme monessa suhteessa erilaisia kaikin puolin. Ja hieman salaa ihailen kuitenkin elämäntyyliäsi.. Mutta senhän minä kai tunnustin jo jossain vaiheessa menneissä kommenteissa sata vuotta sitten.

Tuazophia kirjoitti...

Luen, koska on ihan pakko tietää, mitä sinulle milloinkin ehkä kuuluu. :)

Anonyymi kirjoitti...

Luen blogiasi muun muassa siksi, että postaat kauniita kuvia erilaisista käsitöistä!

Onnea vihreän tukan johdosta!

Blog Widget by LinkWithin