4.5.2009

Maanantai taas

Minulla oli aika mukava vappu. Ja erilainen kuin yleensä, vappumarssillakaan en ollut ollut varhaislapsuuden jälkeen (silloinkin kommunistien kanssa).

Siitä on iloa että elämässä on mukava ihminen, voi saada esimerkiksi seuraa Ruissalon retkelle. Siellä oli aika upeaa. (kerroin eilen äidilleni mukavasta ihmisestä, hänestä se oli hyvä juttu)
(tämä ei taaskaan ole minun ottamani kuva, yllättävästi).

Eilen en tehnyt oikein mitään, ainakaan sellaista mitä olin suunnitellut. Minun tehdä jotain askartelujuttuja mutta olin liian väsynyt (viikonloppu oli hauska mutta harvinaisen aktiivinen minulle), ensin käytin puoli päivää siihen että ajattelin että pitäisi tiskata (en tiskannut), sitten toisen siihen että pitäisi mennä ulos (sen sain sentään tehtyä). Välillä voi olla kyllä vähän tehottomampikin.

Tänään pitäisi olla taas tehokas. Saa nähdä onnistunko.

Olen osallistunut tavaravaihtojen lisäksi myös sähköpostivaihtoihin, nekin ovat aika hauskoja. Viimeisin on ollut "Päivä elämässäni" ja olen saanut nyt yhden tarinan manhattanilaisesta päivästä ja toisen kroatilaisesta. Minä kerroin siitä millaista Turussa oli vappuna.
Tuli mieleen että kiinnostaisiko ketään osallistua pieneen käsityövaihtoon (se voisi olla mitä tahansa minkä on tehnyt itse, jotain pientä), sellaisen järjestäminen on helppoa Swap-botin kautta. Jokaisella oli satunnaisesti arvottu pari, jolle lähettäisi sen pienen jutun ja saisi itse jotain muuta postissa (ja jos joku jättäisi lähettämättä häntä paheksuttaisiin ankarasti).

8 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Ompas ruissalossa jo kaunista! Näinköhän sitä tämä vuonna ehtisi niitä nokkosia keräämään, jos vaikka tämän kuun aikana yrittäisi ehtiä käymään siellä tai Katarinan laaksossa?

Veloena kirjoitti...

Mä voisin ainakin osallistua käsityövaihtoon :)

Susu kirjoitti...

Ihania kevätkuvia taas! Joskus pitääkin olla tehoton, mutta tosiasiassa ne "pitäis tehdä" -ajatukset kuluttaa tavattoman paljon energiaa. Usein paljon enemmän kuin varsinainen tekeminen.
Vaihdot olis kivoja, mutta olen varma olevani niitä ankarasti paheksuttuja. Tyydyn seuraamaan muiden ihanista lahjoista...

-TC- kirjoitti...

Olen huono käsitöiden kanssa, mutta kiinnostaisihan tuo.. Mikäli ei tarvitse neuloa, sitä en osaa.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Seeds, Ruissalossa oli kyllä aika ihanaa ja nokkosretki olisi hauska :)

Veloena, hauskaa :)

Susu, tehottomana oleminen on kyllä taitolaji ja se olisi hyvä taito osata.

Tc, ei tarvitse neuloa, se voi olla mitä tahansa käsin tehtyä eikä tarvitse olla edes perinteistä käsityötä, jotakin vain jossa on käyttänyt luovuuttaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hei kokeile sitä Flylady-metodia: laita ajastin hälyttämään 15 minuutin päästä ja päätä tiskata siihen asti. Ei enempää eikä vähempää. Tämä niksi toimii oikeasti, ja huomaat, miten helppoa oli ryhtyä hommaan, ja miten paljon sait aikaan tuossa ajassa!

Jos stressaat puoli päivää ajatuksella, että pitäisi tiskata, niin siinähän menee aika pelkkään stressaamiseen: se ei ole silloin lepoa eikä tekemistä. Jos sen sijaan tiskaat 15 min ja käytät lopun ajan muuhun - vaikka vain olemiseen, niin tilanne on oman energiatalouden kannalta hyvin erilainen. Tai sitten teet selkeän päätöksen: en tiskaa tänään ollenkaan, koska olen niin väsynyt.

Minäkin voisin olla kiinnostunut tuosta käsityövaihdosta.

terv. Maria

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Maria, täytyy kokeilla, se aikominen vie kyllä kauheasti energiaa.
Ja hauskaa että vaihtoon löytyy halukkaita, kirjoitan siitä huomenna lisää.

seeds kirjoitti...

Mites olet tämän kuun puolella töissä? Josko olisi joku vapaa aamupäivä kummallakin samaan aikaan, ja vielä säätkin suosisivat..

Tämä ja ensi viikko näyttävät jo aika täysiltä, mutta sitä seuraavalla viikolla (vko 21) kävisi varmaan useampikin päivä, maaanantai ja perjantai erityisen hyvin. Jos säät suosivat:)

Blog Widget by LinkWithin