18.5.2009

Tiistai

Olen käynyt talvellakin satunnaisesti torilla ostoksilla, lähinnä jotain hedelmiä. Ja viime aikoina ostanut muutakin mutta varsinainen torikauteni alkoi tänään. Reilulla seitsemällä eurolla sai viisi pienehköä suippopaprikaa, kaksi rasiaa kotimaisia kirsikkatomaatteja (unohdin ettei halvoilta torikauppiailta pidä ostaa niitä, mutta en tiedä keneltä voi kun isäni ja äitipuoleni joutuivat laadukkaammalla myyjällä oikein klassisen huijauksen kohteeksi. Laarin etualalla oli oikein punaisia tomaatteja ja niitä ei saanut ottaa itse pussiin vaan myyjä valitsi ne ja laittoi ne suoraan kassiin niin että kotona vasta huomasi että ne olivat vaaleanvihreitä), rasian viinirypäleitä, jättisalaatin (se maksoi suunnilleen kolmasosan tuosta), kurkun ja kaksi banaania. Ainakaan en kuole lähiaikoina keripukkiin.

Tuhlasin myös siihen että ostin laukun pyörälle. Minulla on kyllä sellainen jo ennestään mutta sinne ei mahdu kaikki tarvittava. Kuten sadeviitta ja pumppu ja muuta sekalaista pyöräkamaa ja olkalaukku ja ruokakassit. Stockmannilla oli jäljellä yksi melkein samanlainen kuin entinenkin on eikä se ollut edes kallis.


Vielä yksi kuva viikonlopulta. Olin kokonaan unohtanut miten kauniita vaahterat ovat keväällä.Istutin tänään uusimmat uhrini. Laitoin kiviä ja simpukoita muidenkin kasvieni juurelle, jos ne vaikka hidastaisivat mullan kuivumista.

2 kommenttia:

zache_ kirjoitti...

Hih, noi uudet "puumaiset" toimii tosi hyvin kupeissa. Varsinkin toi minikokoisen "palmun" näköinen on hieno.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Siellä oli nyt lisää valikoimaa, se palmu on kyllä aika hauska.

Blog Widget by LinkWithin