20.5.2009

Keskiviikko

Sain ostettua eilen junaliput, joten kai olen tosiaan menossa sinne Helsinkiin ylihuomenna. Toimin kahdellakin tavalla poikkeuksellisesti, sen jälkeen kun VR:n verkkokauppa vei rahani eikä antanut lippua pari vuotta sitten en ole uskaltanut ostaa sieltä, varsinkin kun myyjä sanoi että heillä on välillä Sammon kanssa ongelmia. Siitä on kyllä useampi vuosi ja taloudellinen tilanteeni on sen verran parempi että olisin voinut kokeilla useampaa maksutapaa. Silloin edellisellä kerralla minun piti odottaa pari päivää että he palauttivat sen parikymppiä tililleni ja se oli hankalaa.
Sekin on minulle aika poikkeuksellista että ylipäätään matkustan junalla. Se tuli nimittäin halvemmaksi kuin bussi, vaikka toinen junista on Pendolinokin, verkkosivuilla luki jotain kampanjahinnasta. En tiedä olisiko minun pitänyt mennä sittenkin bussilla, minun on helpompi päästä linja-autoasemalle kuin rautatie-, ja tarkoitukseni on käydä Kampissa Kaakaopuussa ja sekin olisi ollut kätevää mutta aion joka tapauksessa ostaa sellaisen vuorokausilipun ja metrolla pääsee Kamppiin kätevästi. Ja säästän aikaa ja muutaman euronkin ja saan istua bussissa tarpeeksi muutenkin.

Minun pitäisi kirjoittaa tänään pitkästä aikaa työpaikkahakemus. En ole varma muistanko enää miten.
Olen jo jotenkin sopeutunut ajatukseen siitä että tämä on viimeinen numero jota taitan mutta tuntui vähän pahalta eilen kun päätoimittaja sanoi että kirjoittamani juttu siirtyy seuraavaan numeroon. Muuten sillä ei ole väliä, mutta joku toinen taittaa sen. Tekisi mieli antaa ohjeita miten se pitäisi tehdä.
Kävin eilen kameran kanssa kävelyllä. Lähimetsässä näyttäisi olevan mustikan kukkia runsaasti, nyt täytyy vain jännittää onnistuuko pölytys ja tuleeko pakkasia vielä ja sataako tarpeeksi tai liikaa.
Tunnistaako joku valkokukkaisen? Se kasvaa aika "puskamaisesti" mutta myös pieninä puina eikä aika varmasti ole mikään hedelmäpuu (kun se ei ole oikein puu).

2 kommenttia:

Pipu kirjoitti...

Rautatieasemalta Kamppiin on noin kahden minuutin kävelymatka, metro kestää taatusti kauemmin. Vaikka onhan se metrossa matkustaminen ihan eksoottista, ei siinä mitään. Hauskaa Helsingin-matkaa! T. Satunnainen lukija

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tästä taisi olla kommenttia edellisen Helsingin matkanikin aikaan :D Voisin kyllä kävelläkin mutta metro on hauskempi. Tai kävellä voin Turussakin (ja kävelen) :)

Blog Widget by LinkWithin