1.6.2009

Maanantai

Perjantaina oli mukava kesäpäivä, sunnuntaina kamala. Helle ei pidä minusta (enkä minä siitä). Lauantaita en oikein muista.


Perjantaina olin treffeillä kauniissa metsässä.


Viikonloppu meni kaikenlaiseen puuhailuun. Lauantaina siivosin ja kävin kävelyllä ja tein itse jäätelönkaltaista juttua raparperista ja ompelin yhden hatun (ohje tästä lehdestä, joka on minusta ehkä hauskin ompelulehti jonka olen nähnyt). Se on tuo jossa on kukkakangasta lierissä ja siitä tuli muuten ihan hyvä (pidän kankaiden yhdistelmästä) mutta se on sen verran pieni ettei se mahdu päähäni (ja hattuprojektini tarkoitus oli korvata pari hattua jotka mahtuvat juuri ja juuri mutta eivät mukavasti, minulla on iso pää). Sunnuntaina pesin pari koneellista pyykkiä ja kuivatin lakanat ulkona ja harhailin metsässä ja ompelin kaksi hattua (ohje). Mustasta tuli muuten ihan hyvä mutta vähän liian väljä (suurensin sitä vähän) ja pidän hatuista joilla on leveämpi lieri. Niinpä kokeilin muokata kaavaa ja levensin lieriä ja yllätyksekseni siitä tuli aika sopiva. Se ei ole maailman hauskin hattu, se voisi olla koristeellisempi mutta se on hyvä perushattu, oikean kokoinen ja mallinen ja sitä voi käyttää kumminpäin tahansa. Pellava on "esiliinasta" jota käytin vuosia sitten larpatessani, turkoosi kangas on erään pienen käsityöliikkeen euron korista. Eli ei tullut kalliiksi.
Lajittelin eilen kankaitani ja tajusin että olin unohtanut mitä kaikkea minulla onkaan.


Minusta alkoi tuntumaan siltä että pitäisi yrittää järjestää taas kutsut. Kaikki ovat oikein tervetulleita, osoitteen saa sähköpostilla.
(ja en tunne ketään Kieloa, mutta se kuulostaa paremmalta kuin juhla töiden loppumisen kunniaksi)

2 kommenttia:

Rica kirjoitti...

Kutsut! Kuulostaa kivalta, osallistun mielellään. Loistava tapaa viettää kesäsunnuntaita.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Hauskaa, toivoinkin että haluat osallistua :)

Blog Widget by LinkWithin