29.5.2009

Taas perjantai

Kävin eilen väännättämässä silmälasejani optikolla. Useimmat tekevät sen ilmaiseksi ja siksi inhoan sitä, palvelusten pyytäminen on vaikeaa ja noloa. Enemmän kuitenkin inhoan laseja jotka painavat nenää. Käyn yleensä ketjussa jonka Jyväskylän liikkeestä lasit ostin aikoinaan, nyt päädyin ostamaan uudet nenätyynyt, se teki oloni paremmaksi (ja silmälasini).

Kävin eilen myös iltateellä Hiljan luona, siellä oli oikein sievää ja hiljamaista ja hyvää raparperipiirakkaa. Olen vähän kateellinen parvekkeesta, mutta lohduttaudun sillä että minun asunnossani parveketta voisi käyttää lähinnä saunana.


Olen puuhannut pari päivää tällaista. Jos se onnistuu niin se pääsee vaihtoon. Jos ei niin pidän sen mielelläni itselläni. En ollut tajunnut miten hauskoja veistoksia voi tehdä pahvista, metallilangasta, silkkipaperista ja askarteluliimasta. Ja muutamasta vanhasta napista. Keksin heti lisää ideoita ja lopulta käyttötarkoituksen keräämilleni vessapaperirullille. Tai yhdelle, voi olla etten tuostakaan jutusta innostu kuin muutamaksi projektiksi (en tiedä pitäisikö minun hävetä sitä miten käsityöuskoton olen mutta ainakaan minun ei tarvitse keksiä käyttöä ja säilytyspaikkaa esimerkiksi sadoille ristipistotöille).
En myöskään tajunnut eilen miten lapaluideni tienoo oli niin kamalan kipeä, en ollut edes tehnyt mitään poikkeavaa. Paitsi pyörittänyt metallilankaa pari tuntia varmasti aika huonossa asennossa.

3 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Ihana taideteos! Yritin etsiä eilen raparperia kaupasta, mutta ei niitä vielä täällä ole. Olisi haluttanut raparperipaistosta.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minä ostin tänään raparperia torilta, lähikaupassakin olisi ollut mutta torilla oli ehkä halvempaa. Ja ostan mieluummin sieltä.

-TC- kirjoitti...

Meillä tori on kalliimpi, mitä en voi vaan käsittää. Kaikessa, perunasta lähtien. Perunat maksavat 3 euroa kilo halvimmillaan... Enkä usko niiden olevan NIIN paljon parempia kuin s-marketin alle euron kilon potaatit.

Blog Widget by LinkWithin