8.6.2009

Maanantai

Olen viime vuosina käynyt yleensä äänestämässä ennakkoon mutta tänä vuonna kävin vaalipäivänä, se on juhlallisempaa (varsinkin kun se tapahtui ala-asteen ruokalassa kaikkien entisten ja nykyisten presidenttien katsellessa seiniltä). Samalla retkellä kävin poimimassa nokkosia sämpylöihin ja kukkia maljakoihin.
Kun menin nukkumaan ehdokkaani ei ollut tulossa valituksi mutta kun äsken katsoin tuloksia hän olisikin siellä. Ihan hyvä.

Juhlat onnistuivat minusta aika hyvin, vieraita oli sopivasti ja he viipyivät sopivan kauan ja ruokaa oli sopivasti, se ei loppunut eikä yli jäänyt sellaista minkä syömisestä koituisi minulle kauheasti vaikeuksia. Tarjolla oli kirsikkatomaatteja, kirsikoita, viinirypäleitä, kuivattuja omenoita, karkkia, mansikkaraparperikääretorttua, nokkossämpylöitä, raakakaakaohippukeksejä ja kultakalasuolakeksejä. Olen oppinut sen että juhlissa kannattaa tarjota suolaista ja jotain terveellistä (hedelmiä ja sellaista), itse tarjoaisin varmaan vain makeaa.

Muutin huoneeni järjestystä juhlien ajaksi, luulen että pidän sen tällaisena vähän aikaa. Kukat ovat niin hauskan näköisiä ikkunan vieressä.

Väliaikainen kukkapöytä Singerin jalustasta (joka oli löytö) ja Ikean tarjousovesta tai -levystä, hinta yhteensä 50 senttiä. Sen huono puoli on ettei se ole kiinni muulla kuin painovoiman avulla ja on siksi väliaikainen. Onneksi minulla ei ole lapsia tai lemmikkejä.


Ostin virolaiset mukit viime vuonna käsityömessuilta enkä ole juuri käyttänyt niitä, mukeina ne eivät ole kauhean kätevät. Toisin kuin maljakoina.

Ei liity juhliin mutta perjantaiseen Ikean retkeen. Sain viimeinkin hankittua kehyksen yhden lempitaiteilijani printille. Se pitäisi ehkä vielä maalata valkoiseksi.

5 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Minä ainakin tykkäsin kovasti uudesta huonejärjesytksestä!:) Ymmärrettävää tietty, jos pöytä tuntuu jossain vaoheessa olevan väähn tiellä siinä keskellä, mutta noin niinkuin visuaalisesti ja tunnelmaltaan vaikutelma oli miellyttävä ja mukava.

seeds kirjoitti...

Äh, ainakin sata kirjoitusvirhettä, mutta on kiire lähteä pian sinne kirjastolle, ei ehdi tarkistella:)

Rica kirjoitti...

Kiitti kutsusta. Olisin kiinnostunut kaakaokeksien reseptista, näyttivät senverran helppotekoisilta ja syötäviltä.

Tuazophia kirjoitti...

Minä en ole koskaan äänestänyt ketään, joka olisi päässyt läpi minnekään, vaikka olen äänestänyt lähes jokaisissa vaaleissa sitten äänioikeuden saatuani. Tällä kertaa en äänestänyt (olisin käynyt ennakkoon äänestämässä, mutta kun lapsi sairastui, en viitsinyt raahata häntä mukaan ja jäi väliin). Ehdokkaan olin jo valinnut, mutta ei hän päässyt läpi, eikä ollut edes lähellä, joten alkaa tuntua, ettei sillä äänestämisellä ole niin väliäkään... Kääk!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Seeds, luulen että pidän järjestyksen vähän aikaa vielä mutta esim. ommellessa pöytä on kätevämpi ikkunan luona.

Rica, käytin tätä reseptiä http://www.joyofbaking.com/ChocolateCookies.html valkosuklaan tilalla vain raakakaakaota.

Tuazophia, minunkaan ehdokkaani eivät yleensä pääse läpi mutta nyt pelasin vähän varman päälle. Tai valitsemani ehdokas sattui olemaan tunnettu ja kokenut.

Blog Widget by LinkWithin