7.7.2009

Kuvia

Sain eilen toteutettua retken jota olen suunnitellut siitä asti kun muutin tänne, nimittäin käytyä katsomassa Maarian ja Katariinan keskiaikaisia kirkkoja uudestaan. Pyhän Katariinan kirkko on hieno mutta Maarian kirkko on uskomaton, kannattaa katsoa seurakunnan kotisivujen "virtuaalikierrosta", siitä saa jonkinlaisen kuvan kattomaalauksista (kun en itse kehdannut ottaa kuvia sisällä). Kävimme (retkellä oli erittäin mukavaa seuraa) katsomassa myös kolmatta keskiaikaista kirkkoa, nimittäin Koroisten raunioita.


Tyhjensin eilen "inspiraatiotauluni". Unohdin ottaa ennen-kuvan mutta paperia oli suunnilleen kolmessa kerroksessa. Nyt se ehkä inspiroi paremmin.

Muutin myös jääkaapin oven koristeita, ennen siinä oli mustavalkoisia postikortteja mutta vaihdoin ne postissa saamiini hauskoihin juttuihin.


Yhteen kukkaruukkuun ilmestynyt mysteerikasvi on kasvattanut lisää lehtiä.

4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Tervehdys!
Meillä on pojat kastettu tuolla Maarian kirkossa ja isoäitini lepää Pyhän Katariinan hautausmaalla.
Mukavaa kesää!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kuvia! Minut on kastettu Katariinan kirkossa ja konfirmaationi oli Maarian kirkossa.

asarum kirjoitti...

Inspiraatiotaulusi on kaunis. :) Minunkin pitäisi sellainen ehkä tehdä, tosin luulen, että sekin täyttyisi pian... Joten täytän sitten laatikoita ja kulmalukkokansioita lehtileikkeillä jne. :D

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Niina ja anonyymi, minulla ei ole (yllättäen) niihin mitään henkilökohtaista suhdetta, mutta pidän keskiaikaisista kirkoista ja nuo ovat kauhean sympaattisia.

Asarum, minulle tuo taulu sopii hyvin, en tiedä saisinko kansiota toimimaan (taulu on sopivasti näkösällä). Mutta se on kyllä hyvä idea ja ehkä laitan taululta karsitut johonkin kansioon enkä laatikkoon jossa on epämääräistä paperisälää.

Blog Widget by LinkWithin