5.8.2009

Keskiviikko


Eilen toimiston siivous ei ollut niin hauskaa kuin maanantaina, siihen kuului paljon tylsää seisoskelua kun avustin hyllyjen kiinnittämisessä. Siihen meni koko päivä ja silti pois lähtiessäni ei ollut vielä yhtäkään hyllyä seinällä.
Hyödyin siivousoperaatiosta, pelastin sieltä muuten pois heitettäviä kuplamuovikirjekuoria, tarvitsen niitä koko ajan ja yleensä vain kierrätän aiemmin saamiani (sen jälkeen kun aloitin vaihtojutut joskus tammikuussa 2007 en ole ostanut niihin tarkoituksiin juuri kirjekuoria). Ja sain ison pinon koulukirjoja jotka isäni oli pelastanut roskiksesta ja joille hänellä ei ole käyttöä, mukana on muun muassa kolme aapista, niitä ei ole helppo löytää, ainakaan halvalla. Mukana oli yksi hauska tyttökirjakin.


Lähikaupan ilmoitustaululla oli hauska lappu.

Minun pitäisi laihtua. Jälleen kerran / aina. Hirvittää, se etten onnistu ja se että vaikka onnistuisinkin niin lihoisin takaisin ja vielä enemmän, niin kuin on käynyt aikaisemminkin. Eli pitäisi muuttaa elintavat niin että paino pysyisi hallinnassa. Jälleen kerran. Liikun mielestäni tarpeeksi laihdutustarkoituksiin joten ruokaan pitäisi kiinnittää enemmän huomiota. Vähentää makean syöntiä ja lisätä proteiinia (ei missään alakarppaustarkoituksessa mutta niin että pääsisin edes vanhoillisten suositusten alarajoille) ja niin edelleen. Saa nähdä tuleeko tästä nytkään mitään (huomatkaa miten määrätietoinen ja optimistinen olen).

2 kommenttia:

Merlyn kirjoitti...

Mikä sen vaihtojutun nimi taas oli mitä harrastit?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Swap-bot http://www.swap-bot.com

Blog Widget by LinkWithin