4.8.2009

Tiistaina lyhyesti

Ostin aivan melkein samanlaisen pyöräilykypärän kuin entinen oli. Luulisi että muodit vaihtuisivat niissäkin enemmän kolmessa vuodessa mutta ne ovat melkein identtiset. Hinta saattoi olla eri, luulen että maksoin edellisestä pari kymppiä enemmän, tämä oli puoleen hintaan. Mikä oli hyvä, olin ehtinyt unohtaa miten kalliita pyöräilykypärät ovat (ja tuo oli sentään halvin malli, liikkeessä oli myös kypärä joka maksoi jonkun 150 euroa ja näytti samalta kuin muutkin. Se oli varman jotenkin edistyksellinen muuten).

Tilasin viikko sitten yhden kirjan ja toivoin että se olisi saapunut eilen ja olisin käyttänyt sen lukemiseen koko illan mutta se ei tullut. Ajattelin sitten käydä vähän metsässä mutta alkoi sataa kaatamalla. Sitten yritin mennä tosi aikaisin nukkumaan mutta en onnistunut ihan siinäkään, nukahdin kuitenkin ennen kymmentä ja näin outoja unia.

Olin koko (työ)päivän siivoamassa isäni toimistolla, tai oikeastaan järjestelemässä, joka on paljon hauskempaa (pidän sellaisesta järjestelemisestä jossa käydään läpi paperinippuja ja heitetään pois suurin osa). Mutta aika väsyttävää.

4 kommenttia:

zache_ kirjoitti...

mitä sun vanhalle kypärälle tapahtu?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Pyörä kaatui sen päälle torstaina :) Se oli kyllä saattanut saada aikaisemminkin sellaisia kolhuja että se olisi pitänyt vaihtaa jo aikoja sitten mutta nyt siinä oli sellainen halkeama että oli pakko.

Tuomi kirjoitti...

Tuleppa 5.8-6.8 katsomaan mitä olen saanu aikaiseksi... blogissani lisää...

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyy yrittää päästä katsomaan, torstaina ehkä, huominen on aika ohjelmoitu.

Blog Widget by LinkWithin