28.8.2009

Ompelua ja kirjoja

Olen onnistunut laihtumaan vähän reilut kaksi kiloa. Olen iloinen. Parempi kai laihtua hitaasti.

Tänäänkään ei tunnu olevan kauheasti kirjoitettavaa, joten seuraa kuvia.


Laukkuprojekti on ei edistynyt tätä pitemmälle, akryylivärin kangasväriksi tekevä aine vaatii vuorokauden kuivatuksen ja päätin kerrankin noudattaa ohjeita kunnolla.Sain jotakin valmiiksikin. Ostin Clothkitsin (he myyvät ompelusettejä, joihin kuuluu kaikki tarvittava, valmiiksi painettu kangas ja lanka ja vetoketju ja sellainen) alesta penaalin ja pussukan ja innostuin ompelemaan ne eilen. En ole aivan tyytyväinen lopputulokseen, kaikki saumat eivät ole tarpeeksi siistejä ja minusta ohjeen mukainen ompelutapa ei ollut välttämättä paras mahdollinen ja saumanvarat oli minusta merkitty liian isoiksi mutta ne ovat hyvin söpöjä ja se on tärkeintä.


Olin eilen kaupungilla enkä voinut vastustaa torilla kirjakauppiasta (taaskaan). En tiedä mitä teen Topeliuksen kertomuskokoelmalla mutta se on niin kaunis että oli pakko ostaa. Kun maksoikin vain euron (siksi en voi vastustaa torikirjoja, ne ovat kauhean halpoja).


Ostin myös jonkinlaisen kristillisen lehden 1900-luvun alusta, mainoksien takia. Torakoille suositellaan Joukkomurhaa.


Sain eilen pari tekijänkappaletta keväällä ja kesällä tekemistäni kirjoista, jotka sattuvat molemmat olemaan englanninkielisiä (olen taittanut myös venäjäksi ja lyydiksi, se onnistuu mutta on aina helpompi taittaa kielellä jota osaa, esim. on vaikeaa huomata tavutusvirheitä jos ei osaa edes lukea kirjaimia). Aiheet ovat kyllä aivan erilaisia, lastenkirjallisuutta ja perustusten vahvistamista paalutuksilla ja sellaisilla (yksi tämän työn hauskoja puolia on se että tutustuu samalla asioihin joista ei olisi välttämättä muuten kuullutkaan).
Olen ihastunut tuollaiseen voimakkaaseen punaiseen.

1 kommentti:

-TC- kirjoitti...

Sitten kun kyllästyt topeliukseesi, niin kauppaat sen miulle. Rakastan mm. talviaamuin tarinoita <3

Blog Widget by LinkWithin