27.8.2009

Torstai

Yritin ottaa kuvan tämän päivän asusta joka on yhtä harmaa kuin päiväkin (ja mielenikin, oikeastaan) mutta näytin niin tyhmältä (koska en osaa poseerata), surkealta ja väsyneeltä, etten voi näyttää niitä kuvia julkisesti. Tai ehkä vain pitäisi, voi olla hyvä harjoitella vähän pelottavia asioita, tai jotain. Olen tänään vaihteeksi vähän väsynyt ja pääni ei tunnu olevan aivan hereillä.

Kuvassa mukana jumppapallo joka on yhtä harmaa kuin minäkin ja pyykinkuivausteline joka oli ompeluapupöytänä ja ompelukoneen tarvikkeita, yritän nyt ommella vähän urakalla.


Joku on sentään täällä pirteä, nimittäin laukku joka ei toimi, valitettavasti. Se on muun muassa liian iso. Täytyy purkaa se ja yrittää uudelleen, vuorin voi sentään ottaa seuraavaan laukkuun.

En tiedä miten nyt voi olla jo torstai.
Tänäänkään minulla ei ole oikein mitään sanottavaa. Menisin takaisin nukkumaan ellen olisi luvannut mennä tekemään pari juttua.

4 kommenttia:

zache kirjoitti...

Toi väritysjuttu toimii muuten visuaalisesti yllättävän hyvin tuossa kankaassa. Mut mites noi "decoupatut" kuvat, vaatisko toi jämerämpää kangasta et ne pysyis?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Visuaalisesti toimii, mutta käytännössä ei, kankaasta tuli kauhean tahmea :) Kuvatkaan eivät oikein pysy kiinni, luulen että kangasdecoupage toimii paremmin silkkipaperin paksuisille jutuille.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta olet hyvin viehättävän näköinen tuossa kuvassa, jossa olet pukeutunut harmaisiin!

terv. Maria

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos!

Blog Widget by LinkWithin