25.8.2009

Tiistai kuvina


Mineraalimeikkikokeiluun uusi värejä ja sivellin. Aikaisemmin saamani ovat toimineet ihan hyvin kyllä.

Kävin eilen ostoksilla, mukaan lähti muun muassa kaksi hilpeän väristä vaatetta syksyyn (ovat oikeasti vielä harmaampia). Ihanaa viskoosia.

Ostin myös sekalaista paperitavaraa kirpputorilta, jossa ne olivat tarjouksessa. Ikinä ei tiedä milloin tarvitsee vanhaa kukkakorttia. Tuolle nuoren miehen kuvalle minulla olisi oikeaa käyttöäkin eräässä vaihdossa, ellei hän olisi suomalainen sotilas. Tai ehkä se ei haittaa. Ilmoittauduin nimittäin vaihtoon, jossa pitää kirjoittaa kirje jonkun vanhan valokuvan perusteella ja löysin hienon kirjekuoren, joka on osoitettu tytölle jolla oli seuranhakuilmoitus tukholmalaisessa sanomalehdessä joskus vuonna 1930 (kuoren sisällä oli ilmoitus) ja se vaikuttaa sopivalta tuohon vaihtoon. Tuo valokuvakin olisi, ehkä suomalainen sotilas on muuttanut sitten Tukholmaan. Vähän niin kuin isotätini sodan jälkeen.

Postissa tuli tänään muutakin kuin meikkejä, kirjekuori hyvin söpöillä merkeillä. Sisältö ei ollut kovin eksoottista, vain amerikkalainen Bookmooch-kirja (aika globaalia kyllä kierrättää se Japanin kautta).

Erään projektin kokeiluvaihe.

Kamerani oli päiväpeitolla ja kuviot näyttivät niin hauskoilta että oli pakko ottaa kuva.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin