13.9.2009

Maanantai

Perjantaina kävin kysymässä työkkärissä yhtä asiaa ja sain vastauksen toiseen. Ja hain "työhön" johon kuuluu lähinnä kahvinkeittoa ja kukkien kastelua. Kävin myös ystävän kanssa lounaalla (tomaattivuohenjuustokeitto oli aika hyvää ja kirjaston kahvila Sirius on aina mukava, mainostan sitä tässä taas). Ja isän kanssa suunnittelemassa kirjamessuja (niihin liittyen ehkä jotain vähän jännittävää huomenna. Tai ei nyt jännittävää mutta vähän poikkeuksellista). Ja ostin kymmenen litran sangollisen puolukoita torilta (koska minulla ei ole lähellä metsää jossa niitä kasvaisi litratolkulla). Pakastimeni alkaa olla aika täysi, samoin kuin jääkaappi josta yksi juureslaatikko joutui jo evakkoon. Ei löytynyt pienempää purkkia puolukkasurvokselle.




Lauantaina kävin katsomassa muun muassa suomenruotsalaista taidenäyttelyä (mainostan sitäkin, jo tila on hieno vaikkei nykytaiteesta välittäisikään, vanha tähtitorni nimittäin). Ja menin aivan liian myöhään nukkumaan.

Sunnuntaina oli onneksi sovittu ruokailu isän ja äitipuolen luona (hyvää kalakukkoa markkinoilta, vaikka olikin joensuulaista mitä pieni sisäinen savolaiseni paheksuu vähän. Mummollani oli yksi paikka josta kalakukkoja sai ostaa Kuopion torilta, muut olivat ehkä vähän paheksuttavia), muuten en olisi varmaan lainkaan päässyt liikkeelle. Nyt sain sentään pyöräiltyä vähän. Ja kävin siellä pitkästä aikaa, se oli hauskaa. Kuuntelimme Täällä pohjantähden alla -kuunnelmaa ja söimme omenamuffinsseja ja puhuimme ilmanvaihdosta (olen viime aikoina puhunut kaikenlaisista yllättävistä aiheista kuten autoista).

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin