15.9.2009

Kilpailu! ja muuta

Sain isältäni lippuja Turun kirjamessuille 2.–4.10.2009 (tai eivät ne ole konkreettisesti kädessäni mutta lupauksen kuitenkin) ja ne ovat nyt palkintoina kilpailussa. Osallistujien määrästä riippuen (vähän pelkään ettei kilpailu saavuta suurta suosiota) joko kymmenen ihmistä voittaa yhden lipun tai vaikka viisi kaksi tai jotain sellaista. Normaalihintaiset liput maksavat 14 euroa (!) joten voi säästää aika hyvin rahaakin (ja tulla käyttämään sen vaikka meidän osastollemme A11). Messuilla on muutakin kiinnostavaa kuin kirjat, kuten vaikka ruokaa ja levyjä ja keräilyjuttuja. Minulle kirjamessut ovat syksyn kohokohta, siellä on aina hauskaa.

Lippuja voi voittaa vastaamalla näihin kysymyksiin sähköpostilla (osoite löytyy profiilistani) vaikkapa ensi maanantaihin 21.9.2009 mennessä. Vastaukset löytyvät sponsorin kotisivuilta helpoiten.
1. Minkä ikäinen Taisteltiin Turussakin -kirjan kirjoittaja oli sen ilmestyessä?
2. Kuka on Tannerheimin ritareiden päähenkilö?
3. Kuka turkulainen kulttuurivaikuttaja kirjoitti Toisen mustakantisen vihkon?

Kävin eilen tekemässä töitä, hauskoja kirjamessuvalmisteluja ja jaksoin tehdä muutakin, mikä oli hauskaa. Kokeilin taas yhtä säilöntäohjetta, jonka lopputulos ei ollut erityisen onnistunut (mutta en tiedä johtuiko se siitä että se epäonnistui vai siitä etten minä muutenkaan välttämättä pitäisi sen tyylisistä säilykkeistä), tarkoitus oli tehdä pieniä hillopurkkeja mahdollisiksi joululahjoiksi (vaikka teinkin itseni kanssa sopimuksen etten ajattele niitä ennen marraskuuta).Paremmin onnistui hauskan huivin alku. Kaipaan syksyllä tuollaisia lämmittäviä värejä, vaikka tähän mennessä syksy ei olekaan tarvinnut täällä mitään lämmikettä. Teen eri väreillä kuin ohjeessa mutta niin että harmaa korvaa kirsikanpunaisen ja vaaleanpunainen ruskean ja niin edelleen niin ettei minun tarvitse miettiä mitään väriyhdistelmiä, voin vain rentoutua ja katsoa mitkä värit päätyvät yhteen seuraavaksi. En olisi millään malttanut mennä eilen nukkumaan, se oli niin hauskaa puuhaa.Löysin eilen vielä muutaman kirjan torikauppiaalta. Niiden olisi pitänyt maksaa hänen hinnastonsa mukaan 11 euroa (mukana oli myös vanha Seura) mutta sainkin ne kolmella eurolla, ei haittaa minua. Kirjontamalleja ja pitsimalleja (joista on kyllä vain valokuvat joiden perusteella pitäisi tietää miten ne virkataan) ja tyttöjen maasto-opas (joka oli joskus hinnoiteltu 13 euroon) ja hieno leikekirja emännille (etteivät he laittaisi lehtileikkeitään herrojensa kirjojen väliin, sanotaan esipuheessa). En oikein taaskaan tiedä mitä varsinaisesti teen niillä mutta onko sillä niin väliäkään.

7 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Jospa ne olivatkin markkahintoja niissä kirjoissa?

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Perässä oli E :)

Tuazophia kirjoitti...

Vau, osallistuisin, jos olisin lähempänä. Joten jätän väliin. Sen sijaan pitää kertoa, että meidän yhdessä lähikahvilassa on tehty tuollaiseen säilykepurkkiin ihana viherkukkaistutus. Eli multaa vaan pohjalle ja joku mehikasvi siitä sitten kasvoi - purkki oli toki auki. Näytti tosi söpöltä ja ajattelin, että tosi isoon säilykepurkkiin sellainen voisi olla hauska!

Hilja kirjoitti...

Tuli noista sponsorin sivuista mieleen että mun äiti osti sitten ihan omaksi sen Taormina-kirjan josta sillon kerran oli puhetta. Että hyvin markkinoit!:) (Ja mä toimin markkinoinnin välikätenä...)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Tuazophia, kuulostaa hauskalta asetelmalta. Minun kahvikuppini ovat selvinneet kumman hyvin, vaikka ehkä voisi vähän enemmän kastellakin.

Hilja, hauskaa :) Toivottavasti kirja viihdyttää ja hyödyttää.

-TC- kirjoitti...

Emännän oma leikekirja kuulostaa ihan mahtavalta <3

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se on ja olisi kyllä vielä hienompi, jos se ei olisi aivan käyttämätön.

Blog Widget by LinkWithin