30.9.2009

Uudet hiukset, lehtiä ja leipää


Olen aika tyytyväinen uuteen tyyliini, tosin en tiedä miltä ne näyttävät kun kampaajan käyttämät aineet ja suoristusraudat eivät enää vaikuta (oli muuten ensimmäinen kerta kun hiuksiani on suoristettu). Minusta oli aika mielenkiintoista että aikaisemmat kampaajat ovat halunneet korostaa luonnonkiharuuttani (tai enemmänkin -taipuisuutta) kun taas tämä oli innostunut sileistä ja suorista hiuksista. Hänellä itsellään oli kyllä todella kauniit ja todella suorat ja pitkät aasialaistyyppiset hiukset, en tiedä vaikuttiko se hänen mielipiteeseensä (hän oli muutenkin niin kaunis ja siro ja tyylikäs että oli masentavaa kun näyimme samaan aikaan kampaamon hyvin valaistussa peilissä).
Minulla taisi olla viimeksi näin lyhyet hiukset joskus vuonna -93 kun aloin ensimmäisen kerran kasvattamaan niitä. Tyyli on kyllä parempi kuin silloin.


Aloitin suunnittelemaan uutta projektia kun pääsin niistä runokorteista eroon. Noista saattaa tulla joulukortteja, tai samalla tyylillä. Pitäisi vain keksiä miten lehdet saisi parhaiten pysymään paikoillaan sen ajan että niiden päältä maalataan, en tiedä tekisikö hiuslakka ne tarpeeksi tahmeiksi. Jotakin liimaakin on joka tekee asiat vain tahmeiksi eikä kiinnitä pysyvästi, mutta en viitsisi ostaa mitään jos voin käyttää olemassa olevia tarvikkeita (tai harvoin olen kyllästynyt askartelutarvikkeiden ostoon mutta minun pitäisi taas yrittää elää säästäväisesti). Hiuslakkaa en tietenkään käytä hiuksiin vaan fiksatiivina.

Taidan olla vähän hermostunut kirjamessuista, heräsin tänään neljältä enkä saanut enää unta. Täytyy toivoa että saan ennen messuja nukuttua sen verran etten nukahda siellä.

Erehdyin eilen menemään nälkäisenä kauppaan. Päädyin ostamaan kaikenlaista kummallista, kuten niitä uusia paahdettavia leipiä jotka saa kätevästi puolitettua kolmioiksi ja jotka ovat aika hyviä (ja onneksi sentään runsaskuituisia, niin en tunne niin suurta syyllisyyttä että hylkäsin normaalin leipäni, kuivatetun ruisleivän) ja kolme parin desin purkkia kiisseliä, koska ne olivat tarjouksessa ja koska ne vaikuttavat kätevältä eväältä messuille.

6 kommenttia:

annakaisu kirjoitti...

Hiuksethan näyttävät hyviltä! Ymmärsikö kampaaja sen idean, että sivuille jäisi vähän lyhyempiä hiuksia?

Mä olin ihan vähällä ostaa sitä uutta kolmoiksi taittuvaa leipää, mutta se näytti aika pahalle... Nyt kun kuulin, että se onkin ihan hyvää, niin ehkä uskallan kokeilemaan :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Ymmärsi, tosin lyhyitä hiuksia on vähemmän kuin olin ajatellut ja ne ovat lyhyempiä mutta ne kasvavat nopeasti ja ovat minusta ihan hauskat noinkin.
Kolmioleipä oli ehkä vähän mautonta mutta ihan hyvää, kuuluu ehkä vähän samaan genreen jonkun ohrarieskan kanssa.

-TC- kirjoitti...

Kokeile kiinnittää keitetyllä mutta kylmällä perunalla.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se voisi toimiakin ja minulla on aika paljon perunoita joita pitäisi käyttää johonkin. Kiitos vinkistä :)

Josefiina kirjoitti...

Suorat ja erityisesti suoristetut hiukset taitavat olla muotia, siitä ehkä sen kampaajan into suoristaa sinunkin hiuksesi.

Anonyymi kirjoitti...

ja perunamuusia muotovaahdoksi ;)

Hyvännäköiset tuli.

t. Maria

Blog Widget by LinkWithin