18.12.2009

Hauskaa joulua!


Tänään pitäisi hoitaa kaikki jouluvalmistelut loppuun, huomenna olen jo pikkujouluissa isäni luona. Ja sieltä lähden varmaan suoraan äidin luo oikean joulun viettoon. En tiedä vielä miten, matkasuunnitelmani muuttuivat eilen kun kuulin etten ehkä pääsekään autolla Jyväskylään, en sen takia että siitä olisi liikaa vaivaa heille vaan koska hekään eivät ehkä pääse, autolla siis. Joten voi olla että menenkin poikkeuksellisesti junalla.
Ja sitten pitäisi päättää mitä vaatteita tarvitsen mukaan ja voiko luottaa siihen ettei lämpene kauheasti niin että talvitakkini ei ole liian kuuma ja minun ei tarvitse ottaa mukaan kuin yksi takki. Saati sitten mitä muita vaatteita tarvitsee. Ei kauhean paljon, voin kuitenkin pestä pyykkiä äitini luona ja pakkaan aina aivan liikaa. Esimerkiksi pärjää varmaan yhdellä hameella. Yksillä farkuilla on pakko pärjätä, toisin kuin hameita niitä on vain yhdet (talvihameita on ehkä neljä). Päätin ottaa kaikki kymmenen kirjaa, en joudu kantamaan niitä hirveitä matkoja. Ja sitten ei tarvitse pelätä että viihde loppuu. Ja sitten pitäisi pakata piparkakkutalo niin että saan sen kuljetettua huomenna kaupungin halki pikkujouluihin. Ja sitten pitäisi siivota koti, niin että on mukava palata joululomalta, sitten ensi vuonna.

Aloitin kirjoittamaan tätä aamulla mutta en ehtinyt lopettaa sitä ennen kuin nyt illalla, olin koko päivän kaupungilla tekemässä hyödyllisiä juttuja ja nyt olen aika väsynyt mutta vielä pitäisi tehdä hyödyllisiä juttuja kotona. Taidan pakata vasta huomenna, ehdin kyllä hyvin silloinkin. Sen verran sain edistettyä jouluvalmisteluja että ostin jättikinkkupussin piparkakkutalon kuljettamiseen. Ajattelin, että jos siihen mahtuu 10 kilon kinkku niin varmaan pieni mökkikin.


Parolan aseman ihana joulukalenteri innosti minut koristelemaan pakkauspaperia lahjoja varten. Olen aika surkea paketoija, tarkoitukseni taisi olla tänä vuonna ommella lahjapusseja mutta en saanut aikaiseksi, joten ainakin osan lahjoista käärin ruskeaan paperiin. Vanhempien lahjat ovat sopivan muotoisia paketoitaviksi mutta siskon ja miehensä lahja on hankala, siinä on pupuja ja pieniä juttuja ja olutpullo. Tietysti ne voisi kaikki paketoida erikseen, se olisi helpointa. Tai sitten etsin sopivan pahvilaatikon ja laitan ne siihen.


Minulla on uusi lelu, jouluna on sopivasti aikaa tutustua siihen. Isäni hankki uuden iPhonen ja hänen vanha versionsa päätyi minulle. Kätevää kun on perheenjäseniä, jotka ovat kiinnostuneita uudesta teknologiasta.

Oikein hauskaa joulua!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kortista :) Oli vielä vaikuttavampi livenä


Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos :) Hauska kuulla että se tuli perille, ehdin vähän huolestua kun tuntui niin epäilyttävältä vain jättää kortti muovilaatikkoon postissa.

Kallion kotivalo kirjoitti...

Käsittämättömän hieno ja oivaltava joulukortti tuo, missä on saniainen. Sehän on ihan kuusi!

T: Lupiini, jonka koti- ja askarointiblogi aloittelee elämäänsä hieman yskähdellen, mutta aloittelee kumminkin :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Katsoin saniaisia lähimetsässä ja tajusin miten paljon ne muistuttavat kuusia, joskus syksyllä. Olin kerrankin ajoissa ideoimassa kortteja :)

Täytyy laittaa askartelublogi seurantaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn Fantan kommenttiin. Ihana päivän piristys!
Terhi

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa lomaa piti vielä toivottamani..
Terhi taas

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Kiitos samoin :)

pippuri kirjoitti...

Rauhallista joulua ja mukavaa lomaa! :)

Stello kirjoitti...

Ihana idea laittaa saniainen joulukuuseksi =D

Hyvaa Joulua!

-TC- kirjoitti...

Heih, taannoin käytyyn keskusteluun luvuista: http://patti.smurffi.net/uutisartikkeli.jpg

Blog Widget by LinkWithin