4.12.2009

Perjantai





Täällä on ollut pari päivää ihana sää, pakkasen puolella ja aurinkoista ja huurteista. Kävin metsäkävelyllä kameran kanssa mutta hienoimmista asioista en saanut kuvaa, kuten siitä miten valo siivilöityi kuusen oksien välistä ja osui jääpisaroihin. Tai ketusta, joka jäi katsomaan minua pitkäksi aikaa ja joka oli valkoisessa metsässä hyvin punainen ja jotenkin kettumaisempi kuin aiemmin näkemäni ketut, jotka ovat olleet vähän surkean oloisia. Mutta tuo oli hieno kokemus.

Illalla olin mukavan ihmisen kanssa kuuntelemassa Kaj Chydeniuksen juhlakonserttia kaupunginteatterissa, hän oli saanut sinne liput. Sekin oli hieno kokemus.

Matkalla teatteriin joenrannassa joku taideakatemian opiskelija otti kuvia ohikulkijoista mahdollisesti johonkin näyttelyyn. Ei ole välttämättä paras aika päätyä sellaiseen projektiin kun on muistanut parikymmentä minuuttia ennen kuin pitää lähteä kotoa että otsatukka on niin pitkä ettei sen alta näe mitään ja sitten yrittänyt nyrhiä sitä itse.

Minulla ei tunnu olevan nyt kauheasti kirjoitettavaa. Onneksi on kuvia.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oih! Kaj Chydeniuksen lauluja oli niin kiva laulaa kuorossa. Pidin niistä :)

Fanta

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Työväenlaulut ovat minulle ehkä tutumpia hänen tuotannostaan mutta nuokin olivat aika hienoja.

-TC- kirjoitti...

Kansa vaatii päivityksiä.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Mistä aiheesta?

-TC- kirjoitti...

Elämästä? :|
On niin vähän sellasia "kiinnostava elämä" blogeja, että mulla alkaa olemaan vähän vajausta.. Oon toki lukenu käsityöblogeja ja koirablogeja ja ja.. Mut ei se oo ollenkaan sama kun Elämä :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Se on kyllä totta, elämä-blogeja ei tunnu olevan niin paljon kuin joskus aikaisemmin.

Blog Widget by LinkWithin