26.1.2010

Tiistai

Haluaisin tehdä pienen reiän uuden takkini vuoriin. Kuulostaa aika kamalalta mutta takissa on ulkopuolella tasku jossa olisi kätevää pitää iPhonea kävelylenkeillä ja jos sen vuorissa olisi reikä saisi kuulokkeet siitä läpi. En usko että se vaikuttaisi takin lämpimyyteen ja huolittelisin tietysti reiän reunat mutta silti se tuntuu minusta vähän paheksuttavalta ajatukselta.

Lähdin töistä niin ajatuksissani, että unohdin hyvästellä työkaverini, se tuntuu hyvin tärkeältä, samoin kuin kiittäminen ja hyvän yön toivottaminen.
Mutta sentään lähdin oikeaan aikaan.
Alitajuntaani työllistää yksi kansi. Sain päivän aikana päätettyä millainen kuva-aihe siihen tulee mutta vielä alitajunnan pitäisi keksiä taustan väri ja tyyli.
Alitajunta on kyllä aika kätevä juttu. Voi vain jättää ideat tekeytymään taustalle ja itse keskittyä muuhun.Taloja, joita olen nähnyt viime päivinä kävellessäni ja yksi syy miksi pidän Turusta. Vanhoja taloja on tietysti muuallakin ja Turussa niitä on purettu aika hävyttömästi, mutta silti, niitä on kuitenkin enemmän kuin vaikka Jyväskylässä (jonka keskusta on rakennettu uudestaan ties kuinka monta kertaa).

5 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Tee siihen takkiin sellainen nätti napiläpiviilto, niin se ei mitenkään voi olla paheksuttava yksityiskohta.

sanavahvistus: rehotan = rehentelevästi kehotan

seeds kirjoitti...

Napinläpiviilto olisi kanssa kätevä, mutta minun suosittelemani versio olisi se sama pyöreänä. Silloin ei tavitsisi edes rikkoa kangasta:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Napinläpikin voisi kyllä toimia. Voi olla että pelaan varman päälle ja kysyn vielä ompeluopettajalta.

Anonyymi kirjoitti...

Omapa on takkisi, voit leikellä siihen juuri niin monta reikää kun haluat ;)

Itsekin tekisin tuollaisen pyöreän pienen reiän, mutta hei, puhuit reiän tekemisestä vuoriin. Miten saat siis ne kuulokkeet siitä päällikankaasta läpi?

Maria

maltug = aterian jälkeinen, raskas olo

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Soitin olisi taskussa, joka on sellainen vetoketjullinen vuorillinen ja reikä menisi taskun vuorin ja takin vuorin läpi ja samalla tietysti toppauksenkin. Ja reikä olisi sen verran pieni että vain kuulokkeiden liitin työnnettäisiin siitä läpi ja soittimeen kiinni taskussa.

Blog Widget by LinkWithin