24.3.2010

Keskiviikko

Löysin eräältä foorumilta vastauksen minua askarruttaneeseen kysymykseen, siihen miten amerikkalaisista tulee esimerkiksi putkimiehiä, kun siellä ei ole samantyyppistä ammattikoulujärjestelmää kuin vaikka Suomessa (esimerkiksi värväytymällä armeijaan tai ammattiliittojen oppipoikajärjestelmän kautta).

Viime aikoina busseissa on aika usein jätetty joku ovi avaamatta ja matkustajat jotka haluaisivat poistua joutuvat huutamaan kuskille. Toivon etten joudu siihen tilanteeseen, en nimittäin osaa oikein huutaa. En tiedä löytyisikö se taito oikeassa hätätilanteessa, toivottavasti. Huutamisen harjoitteleminenkin on vähän vaikeaa.

Uusi kätevä hiussysteemi ei ollutkaan niin kätevä. En saanut sitä aamulla kiireessä kunnolla kiinni ja lopulta luovutin ja laitoin hiukset vain ponnarille. Iltapäivällä löysin hiuksistani kaksi katkennutta muovipiikkiä, mikä saattoi selittää sen miksi se ei suostunut pysymään kiinni. Vähän tylsää mutta ainakaan se ei ollut kallis. Tekisi vähän mieli mennä kauppaan valittamaan mutta oletettavasti se oli minun vikani.

Minusta on hämmentävää etteivät keskiajan ihmiset uskoneetkaan maan olevan litteä, niin vahvasti se myytti elää.


Housujen kuvaaminen ei ollut helppoa kuivanakaan. Mutta ainakin ne ovat hyvin mukavat. (Vaihdoin kuvan kun ilmeisesti edellinen sai minut näyttämään raskaana olevalta. Pitäisi varmaan puhua enemmän kuukautisista)
(Viherkasvini ovat selvinneet talvesta vähintään puolielävinä!)

Työn hyviä puolia on se että kertyy lomapäiviä. Työttömänä on tietysti aikaa vaikka miten paljon mutta jotenkin oikea ansaittu lomapäivä tuntuu paremmalta. Pääsen käyttämään ensi viikolla yhden niistä, niin saan pääsiäisloman vähän pidemmäksi.

6 kommenttia:

seeds kirjoitti...

No voi harmi... ehkä se hiuslaite olikin sitten tarjoitettu joillekin ihan hiirenhäntähiuksisille tms. kun ei kestänyt ponnariasi:)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Voi olla myös että se saattoi vähän tippua lattialle :) Täytyy katsoa jos jostain saisi vastaavan ehkä vähän kestävämmästä muovista, se oli kyllä kätevä.

Anonyymi kirjoitti...

Voih! Masu söpösti pystyssä, ootko pieniin päin? <3

Näkymätön tyttö kirjoitti...

En tosiaankaan, vain lihava :D (olen odottanut että pääsen käyttämään tuota) Plus neuletakki joka ei ota rintoja huomioon.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Olen törmännyt useampaan kertaan lainaukseen, joka on aika hyvä ohje: "You should never say anything to a woman that even remotely suggests you think she's pregnant unless you can see an actual baby emerging from her at that moment." Ellei sitten halua loukata tahaltaan.

lupiini kirjoitti...

Ihan klassinen loukkaamisyrityshän tuo anonyymikommentaattorin läppä oli, kun kuvassa ei juuri mahan kohtaa edes näy... itse olen tehnyt periaatepäätöksen etten missään olosuhteissa tiedustele naisilta perheenperustamisjuttuja. Ne voivat olla sadalla eri tavalla vaikeita tai sitten muuten vaan ei-omia juttuja.

Mutta on se vaan jännä, miten naisia aina halutaan ahdistaa seksuaalisuudella. Tavat on monet, ulottuen aina panoehdotuksista raskaustiedusteluihin, sua-en-panis -solvauksista muuhun kropan kommentoimiseen.

Blog Widget by LinkWithin