12.5.2010

Keskiviikko

En ollut aamulla aivan tolkuissaini (olen huomannut että on parempi herätä itse kuin herätyskellon kanssa). Keitin vettä, laitoin rooiboksen suodattimeen ja kaadoin veden päälle. Sitten pyyhin tason, otin kaapista mukin ja aloitin alusta. Ja sitten otin kaapista kulhon, paloittelin banaanin, laitoin päälle mustikkahilloa, jogurttia ja mysliä (aamiaiseni saattaa olla hieman outo) ja voitelin pari hapankorppua. Ja sitten otin kaapista kulhon, paloittelin banaanin ja huomasin mitä olin tekemässä.
Ehdin tällä kertaa bussiin, jolla olen töissä kymmentä vaille, mutta pysäkillä huomasin että olin unohtanut molemmat puhelimet kotiin.
Olen kyllä nukkunut huonosti ja liian vähän mutta ei se ole yleensä tehnyt minua ihan näin sekavaksi. Epäilen että allergialääkkeeni, joiden ei pitäisi väsyttää, väsyttävät sittenkin. Tai sitten minun pitäisi vain nukkua enemmän.

Unohdin kokonaan että opin viime viikolla, että pystyn huutamaan hätätilanteessa (olen ollut siitä vähän huolissani, kun en osaa huutaa muuten). Tai ainakin kiljumaan, jos säikähdän työkaveria, joka säikähtää jotain lentävää otusta.

Sainpa kuitenkin aivojen toimimattomuudesta huolimatta kirjoitettua lehtijuttuni valmiiksi. Siitä ei ehkä tullut kovin hyvä, mutta onpa kuitenkin tehty.

3 kommenttia:

omppu kirjoitti...

Täytyy tunnustaa, että olen aika kateellinen luoville ihmisille kuten sinä. Olisi hienoa, jos osaisi maalata ja piirtää ja pystyisi suunnittelemaan kirjankansia yms., tai jos olisi vaikka jonkinlaisia kirjailijan lahjoja. Valitettavasti kaikki "omasta päästä keksiminen", mikä vaatisi jonkinlaista luovuutta on aina ollut minulle erittäin vaikeaa jos ei mahdotonta. Sen takia inhosin koulussakin ainekirjoitusta yli kaiken. :)

Josefiina kirjoitti...

Omppu, pojillani on sama "vika". Molemmilla menee koulussa oikein hyvin, mutta kaikki mielikuvitusta vaativat tehtävät ovat kuin tervanjuontia. Eli sukuun ei siis varmaankaan ole tulossa minkäänsortin uusia taiteilijoita.

NT, miksi sinulla on kaksi puhelinta??

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Omppu, omasta päästä keksiminen on kyllä vaikeaa, minä pidän paljon enemmän toimeksiannoista :) Muutenkin ideat syntyvät yleensä jostain ärsykkeestä, saattaa lukea tai nähdä jotain ja se synnyttää idean, jolla ei kyllä ole välttämättä mitään tekemistä alkuperäisen asian kanssa.

Josefiina, sim-korttini ei tee yhteistyötä iPhonen kanssa enkä halua vaihtaa liittymää :) Ja minusta iPhone on hankalan muotoinen puhelimeksi mutta se on muuten niin kätevä.

Blog Widget by LinkWithin