29.6.2010

Loman jälkeenEn juhlinut erityisesti juhannusta mutta minulla oli silti kivaa. Olin vain äidin luona, tekemättä mitään suurta mutta kaikenlaista kuitenkin.

Leivoin (sitruunaleivosten päällä ei ole tilliä, vaikka siltä ehkä näyttääkin), tapasin sukulaisia (siskon ja tädin ja miehensä kaksi kertaa ja kerran serkun joka sai minut tajuamaan että olin itse protuleirillä 15 vuotta sitten, se tuntuu hurjalta) ja istuin paljon parveekkeella, lukemassa ja askartelemassa ja pelaamassa Civilizationia iPhonella (se on koukuttava peli). Juhannusaattona kitkin kasvimaata ja rakentelin aitoja jänisten varalle, ne eivät aivan toimineet ja lauantaina oli taas samaa työtä.

Vietin syntymäpäivääni uudestaan ja sain esimerkiksi nerokkaan lahjan siskoltani. Lokerikko oli meillä kotona vaatehuoneessa ja siinä oli pieniä ompeluun ja sellaiseen liittyviä juttuja, esimerkiksi laatikollinen nappeja jotka olivat peräisin jostain esivanhemmilta (tai mummon talvitakista, lokerikko ja sen sisältö päätyivät siskolleni ja sain napit toissa jouluna). Meillä oli joskus puhetta siitä ja siitä että voisin saada sen jos siskoni ei tarvitse sitä joskus ja ilmeisesti ei enää tarvinnut. Sisältö oli vaihtunut, nyt siellä oli suklaapatukoita ja askartelutarvikkeita ja lankaa ja pari vanhaa pokkaria ja nappeja ja kaikenlaista sellaista mistä saatan pitää. Vähän kuin olisi avannut joulukalenteria.

2 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Oh, olipas hieno ja huomaavainen syntymäpäivälahja tuo lokerikko :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Oli, siskoni on kyllä aika hyvä lahjojen suhteen muutenkin (kerran hän kirjoitti minulle oman muunnelman Kaunotar ja Hirviö -sadusta, esimerkiksi). Hänen syntymäpäivänsä on ensi maanantaina ja minun lahjani ei tule olemaan läheskään yhtä hyvä, en ole ihan varma siitä edes.

Blog Widget by LinkWithin