23.6.2010

Keskiviikko

Syntymäpäiväni oli aika mukava (ja 30-vuotiaana ei näköjään tunnu kovin erilaiselta kuin 29-).

Leivoin töihin vietäväksi vielä vähän lisää (kun leivontatarvikkeitakin oli runsaasti jäljellä kutsujen jälijltä), osittain sen takia etten ole tainnut ikinä olla töissä tai koulussa syntymäpäivänäni, tai niin että joku muukin olisi ollut. Tarkoitukseni oli olla aika huomaamaton ja vain jättää leivonnaiset nimettöminä kahvinkeittimen luokse (sitä jotkut muut ovat harrastaneet), mutta en vain pystynyt olemaan hiljaa.


Syntymäpäivä tuntui sopivalta ajalta tehdä retki ihanan Joutomaan ihanaan kauppaan, kotiin tuli Syko Designin talo, olen joskus vierastanut tilkkutöitä kunnes tajusin että niitä voi tehdä esim. noinkin.


Sain lahjoja kyllä muiltakin kuin itseltäni. Esimerkiksi kauniin ompelukoneen, joka toimikin välillä (täytyy ehkä lukea sen opaskirja, Singer on onneksi hyvin edistynyt ja tarjoaa joitain muinaisia opaskirjoja ilmaiseksikin, heiltä selvisi sekin että tuo yksilö on vuodelta 1956, malli on 1800-luvulta. Singerin 15K on ilmeisesti maailman pisimpään valmistettu ompelukone ja sitä tehdään vieläkin Intiassa ja Kiinassa, poljettavilla ompelukoneilla on vielä sijansa). Vanhat ompelukoneet ovat ihania mutta niiden keräileminen on vähän hankalaa yksiössä.

Ikävintä oli se että en ole voittanut vieläkään taisteluani uusia kenkiä vastaan, tavallisten kenkien kanssa ne olivat ihan hyvät mutta sukkahousujen käyttäminen pakotti minun ontumaan apteekkiin ostamaan rakkolaastareita.

Illalla oli ohjelmassa ruokailu aika hienossa paikassa (isä ja äitipuoli tarjosivat).

Tänään alkaa pieni kesäloma, aika ihanaa.

1 kommentti:

Josefiina kirjoitti...

"Tarkoitukseni oli olla aika huomaamaton ja vain jättää leivonnaiset nimettöminä kahvinkeittimen luokse.." Niin minäkin tekisin, niin suomalaista. Ulkomaalaiset väittävät että se on huomionkipeyttä, että näin tekevät ihmiset salaa toivovat että toiset alkaisivat kysellä että kuka nämä on tuonut, onko jonkun syntymäpäivä... ja että jutusta tulee sitten suurempi kuin normaalista "ottakaahan tästä vähän pullaa kun on minun syntymäpäiväni". Taas yksi kultturikuilu.

Blog Widget by LinkWithin