1.6.2010

Tiistai


En onnistunut ottamaan kuvaa jossa en olisi näyttänyt jotenkin kummalliselta mutta ainakin uusi kampaus näkyy jotenkin. En ollut aluksi varma siitä mitä mieltä olen otsatukasta, olen yleensä kannattanut vain suoria mutta totuin siihen nopeasti. Samoin hiusten lyhyyteen. Tosin kampaajan mielestä ne ovat edelleen pitkät, hän oli sitä mieltä ettei minun kannata ottaa lyhyitä hiuksia ja tuo pituus on aika lailla sellainen kuin halusinkin. Takaa ne ovat vielä lyhyemmät ja niistä lähti tosi paljon pois, ne ovat kerrostetut (ja kampaaja näytti miten takahiukset voi kammata eteen otsatukan jatkoksi, se oli aika mielenkiintoisen näköistä). Kampaaja oli aika nuori ja hyvin pirteä ja annoin hänelle aika vapaat kädet, sen jälkeen kun hän suostutteli minut pidempiin hiuksiin. Oikeastaan halusin vain jonkun muutoksen ja tuo on minusta aika hyvä. Ja aivan erilainen kuin ennen. Ja kevyt kesällä. Ne saa vielä juuri ja juuri ponnarillekin, jos on tarpeen. Eli olen aika tyytyväinen. Äitini sanoi että näytän todella nuorelta, en tiedä onko se hyvä vai huono. Tietysti en tiedä saisiko aikuismaisempi kampauskaan ihmisiä pitämään minua vakavasti otettavana (melkein) kolmekymppisenä.
Saa nähdä miltä se näyttää ilman suoristusta ja käsittelyaineita.

kirjoitin uuden työsopimuksen joten ilmeisesti oikeasti jatkan töissä huomennakin.

11 kommenttia:

anne-mari kirjoitti...

Hieno uusi tukka!!!

Kesalla kylla kaipaakin lyhyempaa ja kevyempaa. Suunnittelen uutta kampausta myos ja olen jo melkein paattanyt, etta leikkaanko vaiko en.

Ja onnea tyosopimuksen jatkosta!!!

Rica kirjoitti...

Onnittelut jatkosopimuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta sinulle sopisi kauniisti lyhyempi, ilmavampi ja volyminöösimpi kampaus, esim. sellainen, joka päättyisi poskiluiden kohdalle ja latva olisi leikattu leukasi kaaren suuntaiseksi.

Tuo nykyinen on ihan kiva, mutta minusta muodokkaalle naiselle sopii paremmin isompi tukka, koska pää näyttää muuten helposti aika pieneltä suhteessa vartaloon.

Sinulla on kauniit, runsaat hiukset, minusta kannattaisi hyödyntää sitä paremmin. Kovin nuori kampaaja tuntee ehkä trendit, muttei välttämättä ole ehtinyt vielä kehittää kovin varmaa näkemystä siitä, mikä sopii kenellekin parhaiten.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Anna-mari, kevyt kesätukka on kyllä kiva.

Rica, kiitos.

Anonyymi, tuo on tietysti kampaajan suoristama, mikä tekee hiukset litteiksi, itse laittaminani ne eivät tosiaankaan ole tuollaiset. Ja ne ovat niin runsaasti kerrostetut että luulisi niihin tulevan keveyttä ja volyymiä, olen tosin niin ulkona hiustenleikkuusta etten tiedä miten muuten niitä voisi saada aikaan. Hyvin lyhyissä hiuksissa minulla on kyllä se ongelma että hiukseni ovat vähän kihartuvat ja jos kaikki ovat aika lyhyitä niin niistä tulee vaikeasti hallittavia. Ja onneksi minulla on iso pää muutenkin :)

Tiia kirjoitti...

Onnea työsopimuksen jatkumisesta! Odotin kovasti uutta tukkakuvaasi kun siitä olet puhunut, kiva kun julkaisit! Olisit ottanut jonkun pirteän värin, vaikka kiharat tai lyhyen mallin, olis ollu ihanan erilainen, kun vaihtelua lähdit hakemaankin. Otsis kasvaa ärsyttävän nopeasti ulos mallista, mut tuo on kyllä hauska, hyvällä tavalla tietenkin :) Sulle muuten varmaan sopis hienosti sellainen lyhyt polkka :) Tosin ei uusi tukkasi varmaan yhdessä kuvassa näy kokonaan.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minulle sopivat paremmin pienet muutokset :) Täytyy laittaa uusi kuva siitä miltä ne näyttävät ilman suoristusta. Kiharoita en ottaisi mutta värin olisin, jos en olisi näin köyhä (75 euroa hiusten värjäämisestä on minulle liikaa, siihen ei sisälly kuivausta tai pesua tai sellaista, leikkauksesta en tiedä).

Anonyymi kirjoitti...

Joo, juuri sellainen lyhyt polkka!

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Vähän liian paljon työtä minun makuuni :) Se ei nimittäin kaartuisi siististi, ainakaan yhteen suuntaan.

Josefiina kirjoitti...

Minä taas olen ehdottomasti sitä mieltä että parempi kun et leikannut yhtään lyhyemmäksi, enkä kannata kiharoitakaan. Tämä on hyvä. Kuten näet, heti satelee mielipiteitä kun kuva on näkyvillä...

Anonyymi kirjoitti...

Kolmekymppinen saa vapaasti näyttää vaikka kuusitoistavuotiaalta!

Itse olen 41-vuotias ja järjestään kaikki luulevat minua kymmenkunta vuotta nuoremmaksi, jos tulee puhe iästä. Ei, en meikkaa ja pukeudu teinixisti tai käyttäydy niin.

Elämäniloinen ihminen on aina nuorekas! :) Tosin vaikuttaahan sekin asiaan, etten ole koskaan tupakoinut tai lojunut kesälomiani auringonpaisteessa...

Anonyymi kirjoitti...

Voihan olla, että pelkkä muotovaahdon laittaminen kosteisiin hiuksiin auttaisi asiaa - siihen menee ehkä minuutti.

Blog Widget by LinkWithin