29.7.2010

Torstai

Oli jotenkin vaikeaa mennä töihin loman jälkeen, olin hukannut rutiinini. En osannut varautua siihen että rankka sade ja ukkonen ei tarkoita sitä että iltapäivällä ei voisi olla aurinkoista enkä tajunnut ottaa aurinkolaseja mukaan. Onneksi sentään pitkähihaiseni (!) oli ohut neuletakki ja pääsin siitä heti eroon bussissa (päätin että ukkonen on hyvä syy mennä bussilla).

Olin kuvitellut jatkavani yhtä ompeluprojektia aamulla, sellaista jonka pitäisi olla valmis parin viikon päästä mutta joka ei oikein edisty ideoiden puutteessa. Tai ideoita olisi mutta ei tarpeeksi hyviä (tosin yksi idea olisi hyvä syy ostaa yksi leimasinsetti, jota olen himoinnut, vanhoja kasvikuvia). Ehkä ensi viikonloppuna sitten.

Ompelun sijaan luin kirjaa, joka vei minut mukanaan. Viihdettä edelleenkin mutta sellaista, jota voisi suositella ihmisille, jotka eivät ole kiinnostuneita varsinaisesta romantiikasta ja joilla on ennakkoluuloja genreä kohtaan (tosin useimmat sen kilpakumppanit eivät ole yhtä hyviä). Tosin täytyy tietysti olla valmis lukemaan viihteellistä kirjallisuutta, se ei ole mikään erityisen taiteellinen kirja.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin