8.9.2010

Keskiviikko

Syksy tarkoittaa kirjamessuja. Pidimme kokousta niistä isäni kanssa ja lopputuloksena on että osastostamme saattaa tulla aika mielenkiintoisen näköinen, aivan erilainen kuin aiempina vuosina. Ennen meillä on ollut iso pöytä joka on hallinnut tilaa ja sen päällä kirjapinoja, nyt kirjat saattavat tulla hyllyille seinille ja osastosta tulee paljon ilmavampi. Aika jännittävää, kirjamessuaika on syksyni kohokohtia.

Syksy on myös palauttanut säilöntästressin. Kohta pitäisi varmaan alkaa tekemään jotain omenoille ja puolukoille, mutta en oikein saa aikaiseksi päätettyä milloin olisi sopiva hetki. Ei ehkä ensi viikonloppuna vielä mutta sitä seuraavana? Pelkään että viivyttelen liian pitkään ja jään ilman. Olin viime vuonna tehnyt tosi hyvää omenahilloa, tekisin nytkin mutta minulla ei ole mitään muistikuvaa siitä miten tein sen. Oletan että noudatin tarkkaan jotain ohjetta, niin yleensä teen, mutta mitä. Ja johtuiko hyvyys ohjeesta vai omenoista. Lievää stressiä lisää tai aiheuttaa se että säilöntäkirjanpitoni on vanhalla koneella, joka on edelleen kuollut, enkä voi tarkistaa mitä olen tehnyt viime vuonna. (Onneksi on blogi josta voi tarkistaa ja näköjään hankin puolukat syyskuun puolessa välissä, omenat vähän sen jälkeen. Täytyy varmaan sitten ensi viikonloppuna. Huomasin myös sen että blogini oli huomattavasti kiinnostavampi viime syksynä ja minä itse luovempi, mutta silloin minulla ei ollutkaan noin neljää työpaikkaa yhtä aikaa).

Olin tiistaina aamulla pari tuntia isän toimistolla, sitten puoli neljään varsinaisessa työpaikassa. Illaksikin olisi ollut töitä mutta tulin siihen tulokseen että voisi olla parempi mennä vain kotiin. Se tuntui laiskuudelta, kun suurin houkutus oli paketti joka odotti postissa ja posti menee kiinni kuudelta, niin että ehtisi tekemään vain jonkun tunnin töitä ja kaupungin toiselle laidalle käveleminen vain sen takia tuntuu liialliselta. Lyhyt työpäivä tietenkin tarkoittaa sitä että illalla pitäisi tehdä jotain hyödyllistä, liikkua tai jotain.
Tunti tai pari töitä väsyneenä ei edes kauheasti edistä töitäni.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin