8.9.2010

Torstai

Laskin rahojani ja säikähdin, sitten laskin uudestaan ja huomasin että jos elän muuten siivosti minulla saattaa olla varaa talvikenkiin (jotka olivat ihan hyödylliset). Jos onnistun löytämään sopivat. Vaatimuslistani on sen verran pitkä että kenkien löytyminen voi olla vähän vaikeaa, täytyy ehkä joustaa jostain. Siitä ei voi kyllä tinkiä että kenkien pitäisi olla hyvät jalassa. Viimeaikaisten ostosteni perusteella olen aika huono siinä kyllä, mutta ainakin tiedän sen etten voi ostaa kapeakärkisiä kenkiä, jalkani ovat niihin liian leveät. Se rajaa jo pois suuren osan kengistä, samoin se että haluaisin saappaat. Pohkeeni eivät ole kauhean kapeat ja kaikki saappaat eivät mene kiinni, eli varsien täytyy olla leveähköt tai jollain tavalla säädettävät. Toisaalta en pidä siitä että varsi on kauhean väljä, niin kuin yksissä sovittamistani jotka olivat ylhäältä sopivat mutta nilkasta isot. Ehkä pohkeeni on jotenkin poikkeavan muotoinen, mikä vähentää mahdollisten kenkien määrää entisestään. Tai olemattomiin, on ehkä aika epätodennäköistä että löytyy saappaat juuri minun pohkeilleni.
Ja sitten olen tietysti vähän nirso ulkonäönkin suhteen, en halua korkeita korkoja, haluan joustavan pohjan, en halua kauhean tätimäisiä kenkiä ja niin edelleen. Tähän mennessä (mutta sesonki ei ole ihan alkanut vielä kai) olen löytänyt yhdet saappaat jotka suunnilleen täyttävät vaatimukseni. Ne ovat vain El Naturalistat ja edellisten sellaisten tapettua jalkani vannoin etten enää ostaisi niitä. Täytyy varmaan jatkaa etsimistä ja varmaan lopulta päätyä johonkin nilkkureihin jotka eivät näytä yhtään niin hyvältä hameiden kanssa (vinkkejä hyvistä merkeistä otetaan vastaan).

Olin eilen aika myöhään töissä mutta kaunis ilta houkutteli ulos. En olisi kuitenkaan jaksanut lähteä uudestaan ulos kotiin päästyäni niin ratkaisin sen menemällä kotiin bussilla joka menee vähän kauemmas ja ajamalla päätepysäkille jossa en ollut koskaan käynyt, toiveena eksyä vähäksi aikaa. Ei onnistunut.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin