14.9.2010

Keskiviikko

Heräsin tiistaina iloisena, se tuntui oudolta angstin jälkeen. Maanantain hauska ilta antoi näköjään voimaa pitempäänkin (tosin univelat alkoivat myös tuntua, olisin voinut mennä viideltä nukkumaan).

Tilasin saappaat netistä kun kyllätyin kenkäkauppojen valikoimaan lopullisesti. En uskalla luottaa niiden olevan sopivat, mutta sitten ne voi palauttaa, muuten ne vaikuttavat suunnilleen sellaisilta kuin haluan. Vedenkestävätkin vielä mutta nahkaa. Vähän epäilen ettei heillä ole oikeasti kenkiä varastossa, se on vanha malli ja muualta loppunut mutta löysin sieltä toisetkin kengät jotka voisivat kiinnostaa minua, niin voin vaihtaa toiseenkin malliin.

Ostin myös tarvikkeita ompelukurssille, se alkaa huomenna. Harrastukseni on kehittynyt sellaiseen vaiheeseen että pystyin päättämään että kaavamuovi toimii minulle paremmin kuin -paperi ja liitukyniä, sellaisia, joilla piirretään merkkejä kankaaseen, kätevämpiä voisivat olla irtolyijyn tapaiset (kynät eivät ikinä ole tarpeeksi teräviä minun makuuni).

Sää oli aika ihana tiistaina, syksyinen ja aurinkoinen mutta olin niin myöhään töissä etten olisi jaksanut lähteä kävelylle kotiin paluun jälkeen. Ratkaisin sen jäämällä kilometrin liian aikaisin pois bussista ja kiertämällä vähän. Sai siinä vähän liikuntaa.

Olisin onnistunut nukkumaan pommiin, jos en olisi sattumalta herännyt paria minuuttia ennen normaalia heräämisaikaa, onneksi.

Googlen Agatha Christie -kuva on aika hauska.

Ei kommentteja:

Blog Widget by LinkWithin