16.9.2010

Torstai


Sade on edelleen ihana (ja isäni väliaikaiselta toimistolta hieno näköala). Minun on kyllä helppo pitää siitä kun en esimerkiksi ole se torikauppias, jolta ostin sangollisen puolukkaa. Ei ehkä paras mahdollinen sää toriostoksiin, mutta tiistaina oli sentään kuivaa ja keskiviikko oli ainoa sopiva säilöntäpäivä lähiaikoina. Olin varautunut säähän ostamalla kannen sankoon, olisin tietysti voinut ostaa itse sangonkin niin että se olisi sopinut kunnolla.

Pääsin vähän aikaisemmin töistä, onneksi, sillä säilöntään meni yllättävän kauan. Luulisi että olisi nopeaa survoa se kymmenen litraa puolukoita kun ne olivat valmiiksi sangossa, mutta mukana oli vähän huonoja marjoja ja roskia ja siivoamiseen meni pari tuntia. Survominenkaan ei ollut niin helppoa kun sauvasekoittimeni oli päättänyt hajota. Onneksi on tehosekoitin, vaikka siihen ei kauheasti marjoja mahdukaan kerralla paljon. Sitten piti tiskata ja vähän järjestellä kotia joka oli kaaoksen vallassa ja miettiä mitä tarvitsen ompelukurssille mukaan. Luontoilta radiossa toimi hyvänä tausta viihteenä.


Marjoja on nyt noin puoleksi vuodeksi, jos syön niitä joka päivä. Ihan hyvin ja vähän pitäisi tulla vielä omenaa, hillona ja soseena.

Saappaani olivat lähteneet matkaan, ehkä saan ne tänään.

2 kommenttia:

anne-mari kirjoitti...

Ihanan tunnelmallinen sadekuva. Talotkin ovat ihan syksyn variset.

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Niinpä ovatkin :)

Blog Widget by LinkWithin