12.9.2010

Maanantai

Työmäärä ei varsinaisesti stressaa minua, olen selviitymässä niistä aivan hyvin. Vapaa-ajan olemattomuus sen sijaan saattaa olla haitallista minulle. Viime viikolla päässäni pyöri kaikenlaisia aivan valtavan noloja tilanteita, joissa olen ollut ja häpeä tuntui vähän niin kuin iskuna rinnassa kun muistin jonkun tapauksen (ja tietysti objektiivisesti ajatellen ne eivät olleet noloja lainkaan). Viime päivinä olen taas surrut sitä miten huono ihminen olen, epäempaattinen ja itsekeskeinen ja tunteeton ja niin edelleen.
Onneksi lokakuussa pitäisi helpottaa.

Lauantaina kävin tekemässä pari tuntia töitä ja turhautumassa kenkäkaupoissa. En ymmärrä miten saappaissa voi olla niin löysät varret että ne ovat minunkin nilkoistani liian isot, tai kaipa ne on tarkoitettu pidettäväksi housut lahkeiden päällä mutta hameen kanssa sellainen ei näytä hyvältä. Löysin yhdet saappaat jotka poikkesivat siitä, harmi vain että ne olivat korolliset ja kaukana tyylistäni, vaikka olivat kauniit (viktoriaanishenkinen pukeutuminen viehättää minua mutta ei oikein sovi minulle). Vanhoissa talvikengissäni ei ole reikiä ja pohjatkin taisivat olla suunnilleen kiinni, niin kaipa niillä selviää vielä yhden talven jos on pakko.

Kotona siivosin ja pyykkäsin vielä ja olin niin väsynyt että olisin voinut mennä nukkumaan kahdeksalta. Erehdyin kuitenkin ottamaan kylpyyn (nyt on kyllä vielä vähän liian lämmin kylvyille, mutta ne kuuluvat silti syksyyn ja syyskuu on syksyä vaikka ei siltä näyttäisikään) luettavaksi kirjan jonka olen lukenut noin kolme kertaa aikaisemminkin mutta silti se piti lukea loppuun ja meni ties miten myöhään ja sitten en ollut saada unta.

Sain idean joulukortteihin, nyt ei ole yhtään liian aikaista. Niistä tulisi kyllä vähän tavanomaisia, mikä saattaa olla sopivaa kun minusta on viime aikoina tullut paljon tavanomaisempi, luulen (työssäkäynnillä tuntuu olevan sellainen vaikutus).

Banaanikärpäsansani houkuttaa näköjään myös ampiaisia. Ihan hyvä, siinä mielessä että minun ei tarvinnut hankkiutua niistä eroon mutta jotenkin inhottava ajatus että täällä on ollut kaksi ampiaista joista en ole tiennyt mitään.

Sunnuntaina minun oli tarkoitus tehdä aamulla omenahilloa mutta se olikin niin suuri operaatio että siihen meni melkein koko päivä (tai pari tuntia mutta sain aloitettua vasta puolen päivän maissa). Ohjeita luettuani minulle selvisi että sileä hillo vaatii sosemyllyn ja hillosta tuli aika ihanaa, se näyttää melkein hunajalta (ja vastaa sitä makeudeltaan).

3 kommenttia:

anne-mari kirjoitti...

Minakin suunnittelen joulukortteja. Erehdyin ostamaan paper crafts lehden, seka ristipisto idea lehden ja nyt on paa ideoita taynna. Toivottavasti saan aikaiseksi toteuttaakkin. Ainakin osaan korteista haluaisin jonkun ristipisto-elementin.

Omenahillosi kuullostaa ihanalta!! Ihan pakko kayda tanaan kaupassa ja hakea kaupan hilloa, vaikka se ei omatekoista voitakkaan, ja laittaa vohvelien paalle.

-TC- kirjoitti...

Eikä vaadi sosemyllyä, sauvasekoitin riittää :)

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Anne-Mari, kuulostaa hyvältä tuo kortti-idea. Ja vohvelit :)

TC, olen suhtautunut sauvasekoittimeen vähän epäluuloisesti kun esim. perunamuussista tulee huonompaa sillä kuin myllyllä, mutta ehkä omenat eivät ole niin herkkiä. Myllyssä on kuitenkin yksi tosi hyvä puoli, nimittäin se ettei omenoita tarvitse kuoria tai poistaa kotia, riittää vain että viipaloi ne ja mylly suodattaa roskat pois.

Blog Widget by LinkWithin